Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

În Liga a 3-a, Unirea Ungheni – CS Ocna Mureş 4-0 (2-0) / Eşec sever al ocnamureşenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Ocna Mureş a suferit o înfrângere severă în prima deplasare din noua ediţie a Ligii a 3-a de fotbal. „Soda dragă” a fost învinsă cu 4-0 (2-0) de Unirea Ungheni.

Au marcat: Fl. Istrate (6), Astafei (11, 75), Toboşaru (67).

Ocnamureşenii au început destul de bine partida din judeţul Mureş, căpitanul Guţ trimițând puţin peste poartă dintr-o lovitură liberă de la circa 18 metri, uşor lateral dreapta (3). Nimic nu prevestea coşmarul. După nici un sfert de oră de joc gazdele aveau să conducă cu 2-0. A fost mai întâi reuşita căpitanului gazdelor, Fl. Istrate, care s-a trezit cu o minge la limita careului mic, în lateral dreapta, după o fază prelungită de atac, şi l-a învins pe portarul An. Anghel cu un şut pe jos la colţul lung (1-0, 6).

După nici 5 minute, goalkeeperul An. Anghel se culcă pe o minge şutată de la distanţă, însă o scapă, „vulpoiul” Astafei profită şi trimite balonul în poarta goală de la o palmă de buturi (2-0, 11). În minutul 17, portarul An. Anghel şi-a răscumpărat parţial greşeala de mai devreme. El a deturnat spectaculos mingea trimisă în dreapta sa, de la marginea careului mare, de Fl. Istrate.

Intrat după pauză, Cl. Marcu semnează cea mai mare ocazie a vizitatorilor, punându-l la grea încercare pe portarul Feier cu un şut surprinzător (65). Zarurile au fost cu adevărat aruncate după eurogolul lui Toboşaru (3-0, 67).

Execuţia sa a fost comparată de spectatori cu cele ale lui Gică Hagi de pe vremuri. Tabela e închisă de Astafei, omul potrivit la locul potrivit, în gura porţii, la capătul unui şut-centrare expediat de Fl. Istrate (4-0, 75).

Fl. Istrate a văzut al doilea galben şi implicit cartonaşul roşu, în afara terenului, după ce, schimbat fiind în minutul 86, a părăsit câmpul de joc pe la poarta ocnamureşenilor şi şi-a dat jos tricoul.

Fără îndoială, Ungheniul a făcut cel mai bun meci din ultima perioadă, iar ocnamureşenii au fost protagoniştii celui mai slab.

Unirea Ungheni a devenit „naşul” echipelor din judeţul Alba, după două victorii confortabile fără gol primit, 3-0, în runda inaugurală, cu Unirea Alba Iulia, respectiv 4-0 acum, cu CS Ocna Mureş, ambele după dueluri pe care le-a găzduit.

Echipe:

Unirea Ungheni: Feier – Hreniuc, Aldea, L. Moldovan, Fl. Pop, Iuga, Săvoaia, Toboşaru, Fl. Istrate /cpt., S. Culda, Astafei; rezerve: Eremiaş, Bârsan, Pogăcean, Cârloanţă, Lackzo, S. Bucur, R. Ganea, R. Rotaru, Hăimăşan. Antrenor Dan Stupar – principal, Ioan Adrian Pop – secund

CS Ocna Mureş: An. Anghel – Cunţan, Cl. Haiduc, Cioplântă, Al. Kiraly, Guţ /cpt., Socaci, Creţ, Frenţiu, Cioară, Ceaca. Au mai jucat: Pintilie, D. Casian, Cl. Marcu, Hetea, Ov. Truţă. Pe bancă: E. Mihail, Neşan, D. Lupşan, S. Moise. Antrenor Paul Ciucă – principal, Romeo Arinar – secund

Arbitri: Cosmin Apetrei (Roznov – Neamţ) – C. Cercel, I. Andrei (ambii din Piatra Neamţ); observatori: P. Unimătan (Zalău) , Bogdan Lie (Făgăraș)

Lucian DĂRĂMUȘ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea