Rămâi conectat

Curier Județean

În județul Alba, minivacanța de Rusalii s-a desfășurat fără evenimente care să afecteze siguranța publică

Bera Larisa

Publicat

în

În județul Alba, minivacanța de Rusalii s-a desfășurat fără evenimente care să afecteze siguranța publică

Pe perioada minivacanței prilejuită de Sărbătoarea Rusaliilor ortodoxe și greco-catolice, în județul Alba nu au fost înregistrate evenimente cu impact asupra siguranței publice.

Polițiștii au intervenit la 255 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, au aplicat 663 de amenzi și au reținut 21 de permise de conducere.

În perioada 21-24 iunie 2024, peste 200 de polițiști din structurile de ordine publică, poliție rutieră, investigare a criminalității economice, investigații criminale, transporturi și arme, au acționat, zilnic, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, asigurarea unui climat de ordine și liniște publică precum și asigurarea unui trafic rutier în condiții de siguranță.

Citește și: Prins de polițiști la volan, având carnetul anulat: Bărbat de 38 de ani, cercetat pentru infracțiunea de conducere cu permisul anulat

Polițiștii au fost organizați în echipaje mixte de ordine și siguranță publică în colaborare cu jandarmi și polițiști locali, astfel că în această perioadă, în județul nostru, nu au fost înregistrate evenimente grave de tulburare a ordinii.

În această perioadă, au fost constatate 663 de abateri contravenționale, care au fost sancționate cu amenzi în valoare de 144.165 lei, au fost reținute 21 de permise de conducere și au fost retrase 17 certificate de înmatriculare.

S-a intervenit la 255 de evenimente, din care 235 au fost solicitări ale cetățenilor făcute prin serviciul de urgență 112, iar polițiștii au constatat 114 infracțiuni, din care 13 în flagrant delict.
Pe durata celor 4 zile, polițiștii de la rutieră, sprijiniți de cei de la ordine publică, au constatat 16 infracțiuni la regimul rutier și au depistat și scos din trafic 7 conducători auto care au pus în pericol siguranța traficului rutier și au urcat la volan sub influența alcoolului.

„Mulțumim cetățenilor care au înțeles să respecte legea și să se bucure în liniște de această minivacanță și îi asigurăm de faptul că misiunile polițiștilor, pentru protejarea societății, vor continua” au transmis reprezentanții IPJ Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Drum forestier din comuna Pianu, distrus de ploile torențiale de joi seara: Pagube de aproximativ 200 000 lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Drum forestier din comuna Pianu, distrus de ploile torențiale de joi seara: Pagube de aproximativ 200 000 lei Un drum forestier din comuna Pianu, a fost distrus de ploile torențiale de joi seara, pagubele ridicându-se la aproximativ 200 000 lei. Citește și: Cum va fi VREMEA până în 8 iulie 2024, în Transilvania și la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea