Rămâi conectat

Ştirea Ta

În iarna aceasta, bradul de Crăciun pleacă de lângă şemineu pe podiumul de prezentare

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

    Într-o lume plină de fiţe (şi nevoi…) până şi brazii de Crăciun şi decoraţiunile lor sunt supuse tendinţelor de sezon – ce culori sunt „pe val”, ce materiale se poartă şi ce nu, adevăratele “must have”-uri.
lBradul de Crăciun – clasic sau trendy?

Citește și: Bradul de Crăciun. Cum și când se împodobește. Istoria împodobirii bradului

Un lucru e sigur şi liniştitor totodată: bradul tradiţional, cu ornamentele “din familie” păstrate peste ani, nu se demodează niciodată.
Aflăm însă că beteala şi poleiala sunt ieşite din trenduri; în locul lor se foloseşte zăpada artificială sau chiar materialele rafinate – panglici din tul, satin, organza. Iar cele mai în vogă culori pentru decoraţiunile Crăciunului 2011 sunt: nuanţele de mov îndrăzneţ (nici bradul nu scapă de magenta!), albastrul, maroul-bronz, argintiul, griul, verdele vibrant, galbenul-lămâie, auriul şi roşul în nuanţele vinurilor – pentru podoabele de brad, pentru decoraţiunile meselor festive şi ale camerelor.
Se poartă globurile mari, chiar voluminoase, conuri de brad şi steluţe, îngeraşi şi figurine de poveste. Materialele preferate sunt sticla, porţelanul, catifeaua, dar mai avem şi pielea presată, penele, mărgelele din lemn. Până şi animal-print-urile de pe podiumurile de modă coboară printre ornamentele de Crăciun .

Citește și: MESAJE de CRACIUN. Urări de Crăciun. Felicitări de Crăciun. SMS de Crăciun

l Topul culorilor de anul acesta :
lcombinaţiile pe tonuri de albastru, de la bleu pal la turcoaz, la albastru marin şi albastru închis regal;lcombinaţia albastru – maro/bronz – apreciată ca fiind caldă şi elegantă, mai ales în aranjamentele meselor de sărbători şi a interioarelor;

lCrăciunul alb – care redă o atmosferă feerică, de poveste – cu eleganţă, puritate, transparenţă; avem aici globuri de cristal şi globuri de sticlă cu puf şi pene albe, sau cu fulgi de nea pictaţi, globuri acoperite de sticlă albă pisată, steluţe care par de gheaţă, conuri de brad sau pin “ninse”, îngeraşi şi cerbişori din porţelan alb fin.
lAccent deosebit pe look-ul aşa-zis natural

Citește și: Mesaje de Crăciun pentru copii. FELICITĂRI și URĂRI prin SMS pentru cei mici

Ornamentele sunt făcute din lemn, bumbac, sticlă, putându-se combina delicios cu fructe uscate sau crude –mere, nuci, mandarine, cu conuri mari de brad şi figurine din turtă dulce, şi cu decoraţiuni gen vintage ce poartă o “patină a vremii”.
Un trend recent în materie de ornamente de Crăciun conţine globuri din sticlă transparentă cu fulgi albi sau pene de păun incluse, cerbişori, decoraţiuni din hârtie albă lăcuită, lumânări cu aromă de vanilie, mere şi chiar aromă de prăjituri de casă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA Copăcel recent plantat în Alba Iulia, lovit de șoferul unei dube, în timp ce parca cu spatele: ”Merită să-l vadă toată Alba, cât de nesimțit e”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Copăcel recent plantat în Alba Iulia, lovit de șoferul unei dube, în timp ce parca cu spatele: ”Merită să-l vadă toată Alba, cât de nesimțit e” Un şofer a reuşit să rupă un copăcel abia plantat, după ce a parcat cu spatele o dubă, pe o stradă din Alba Iulia. Citește și: FOTO ȘTIREA TA: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea