În etapa a 14-a a Ligii a 3-a, CFR Cluj – Metalurgistul Cugir | Gruparea de sub Drăgana, al 4-lea succes consecutiv

Metalurgistul Cugir are parte mâine, vineri, 22 noiembrie, de la ora 14.00, pe Stadionul “CMC” din Cluj- Napoca, de ultima deplasare a turului, joc împotriva echipei secunde a campioanei CFR Cluj.

Gruparea de sub Drăgana este cea mai în formă echipă din Alba, ajungând pe poziția a 5-a a clasamentului, cu 20 de puncte, după o ascensiune remarcabilă, cu trei victorii la rând și o serie invincibilă ce cuprinde 7 întâlniri (15 puncte acumulate din 21 posibile) și 57 de zile (ultima înfrângere a fost consemnată în etapa a 6-a, pe 27 septembrie, 0-2 la Odorheiu Secuiesc).

ELIT

CFR Cluj 2, formație pregătită de Dan Dobai, se situează în jumătatea inferioară a clasamentului, cu 15 puncte, și vine după două rezultate negative, eșecuri la scor. Etapa precedentă clujenii au suferit cel mai drastic insucces din ultimele trei sezoane, de la reînființarea echipei secunde, 1-6 la Recea, iar feroviarii au în acest moment penultima defensivă a Seriei a 5-a, cu 29 de goluri încasate (depășiți la acest capitol numai de Industria – cu 31 de goluri).

În celelalte dispute din această toamnă cu reprezentantele județului nostru, CFR Cluj 2 s-a impus de fiecare dată pe propriul teren, 2-0 cu Industria Galda (etapa întâi) și 2-1 cu Unirea Alba Iulia (etapa a 5-a).

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...