Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

În duelul „Viitorului”, hat-trick pentru dăianul Florinel Schiau! La Teiuş, Inter Ciugud a câştigat după 10 runde

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Viitorul Spicul Daia Română continuă să spere la locul secund în ierarhia finală a Ligii a 4-a, după victoria netă din duelul „viitorului”, la ultima reprezentaţie internă. Împotriva Viitorului Sîntimbru, dăianul Florinel Schiau şi-a trecut în cont un „hat-trick”, elevii lui Paul Ciucă despărţindu-se cu o frumoasă victorie de suporteri.

Gură de oxigen şi pentru Inter Ciugud, care a câştigat lângă „Gara Mare”, după o serie nefastă de 10 întâlniri, în returul Ligii a IV-a!

Viitorul Spicul a încheiat excelent o săptămână dificilă, dar cu rezultate remarcabile, remiză la Ocna Mureş, calificare în finala Cupei României, în premieră şi acum succesul facil cu Viitorul Sîntimbru, meci în care a ieşit la rampă Florinel Schiau, cel care în stagiunea viitoare se va afla la Industria Galda de Jos.

Pentru a depăşi CS Ocna Mureş în ierarhie, Viitorul Spicul Daia Română trebuie să câştige la Săsciori în ultima etapă, iar „Soda” să nu obţină nici măcar o remiză în derby-ul invincibilelor, cu Şurianu Sebeş, de pe propriul teren.

 

*Viitorul Spicul Daia Română – Viitorul Sîntimbru 3-0 (2-0)

Marcator: Fl. Schiau (18, 34, 84)

*Rapid CFR Teiuş – Inter Ciugud 0-4 (0-0): Awwad (48), Negrea (50), Oprişan (55), Andreica (70).

Teiuşul are 10 partide fără victorie, în care a luat un singur punct şi 8 înfrângeri la rând! Şi interiştii erau în criză de rezultate, câştigând după 10 partide, răstimp în care au strâns numai 3 remize.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea