Rămâi conectat

Politică Administrație

În Alba Iulia, dispecerat permanent pentru sesizarea zonelor neacoperite de echipajele de deszăpezire

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

”Odată cu prima ninsoare din acestă iarnă prioritatea administrației locale a devenit  fluidizarea traficului pe arterele principale din oraș, dar și intervențiile pe străzile din cartiere”, transmit reprezentanții Primăriei Alba Iulia.

Aceștia precizează că în momentul de față se acționează cu material antiderapant (clorură de magneziu și sare) împrăștiat de trei autospeciale pe principale artere din municipiu. De asemenea echipe mixte vor acționa în diverse parcări de pe raza orașului pentru utilizarea în condiții mai bune a acestor facilități.

Locuitorii pot semnala orice neajuns privitor la accesul în anumite zone neacoperite încă de echipajele de deszăpezire la numerele de telefon 0258/813534 (Administrarea Domeniului Public) și 0258/813856 (dispecerat Salprest). Pentru o colaborare cât mai eficientă între instituțiile implicate în gestionarea activităților specifice în aceasta perioadă s-a corelat graficul personalului ce asigură permanența astfel că orice sesizare va putea fi soluționată, în funcție de priorități, 24 de ore din 24.

La aceasta ora se circulă normal, în conditii de iarnă, nefiind semnalate probleme deosebite. Pentru a evita neplăcerile din trafic, locuitorii municipiului sunt sfătuiți să folosească, pe cât posibil, și transportul în comun. Ca un supliment de precauție, este indicat ca autovehiculele să fie echipate corespunzător, iar viteza de rulare să fie conformă condițiilor meteo.

Mulțumim tuturor celor care au dat dovadă de spirit civic și au acționat categoric în această dimineață, prin curățarea trotuarelor sau a altor suprafețe pietonale”, au mai spus reprezentanții municipalității.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea