Rămâi conectat

Sport

În al doilea meci de la Rzeszów, Developres SkyRes Rzeszów – Volei Alba Blaj 1-3 | Echipa din „Mica Romă”, a doua victorie în Polonia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj a învins, sâmbătă seară, DevelopRes Rzeszów, în cea de-a doua zi a turneului internațional din Polonia, scor 3-1 (25-22, 21-25, 25-19, 25-21). Vicecampioana Europei a făcut un joc bun și sigur în fața echipei gazdă, obținând o victorie meritată, într-un meci în care a ieșit în evidență Ioana Baciu, autoare a 21 puncte pentru echipa noastră. Ea a fost urmată, în statistica echipei noastre, la mare distanță, de Nađa Ninković (13 puncte), Sara Hutinski (11 puncte) și Ana Lazarević (10 puncte). Singurul element negativ din acest joc este accidentarea la gleznă, în setul 2, a Sonjei Newcombe, care sperăm că nu este gravă, voleibalista americană fiind menajată până la sfârșitul meciului.
Pentru meciul din această seară, Darko Zakoč a mizat pe următoarea echipă: Lucie Smutná – Sonja Newcombe, Sara Hutinski, Ioana Baciu, Ana Lazarević, Nađa Ninković (cpt.) – Suzana Ćebić (libero). Au mai jucat: Addriana Budzon (jucătoare împrumutată pentru acest turneu de la DevelopRes Rzeszów), Ramona Rus și Katerina Zhidkova.
Cu 6 puncte acumulate, Volei Alba Blaj se află pe primul loc la „Developres Cup”, echipa noastră mai având nevoie de doar 2 seturi, în meciul cu Dresdner SC, pentru a câștiga turneul de la Rzeszów. Pe locul 2 se află Dresdner SC, cu 4 puncte, ultimele două poziții fiind ocupate de DevelopRes Rzeszów și Eczacıbaşı Istanbul, ambele cu câte un punct. „Finala” turneului, Volei Alba Blaj – Dresdner SC, se va disputa duminică, 14 octombrie, de la ora 14:00 (ora României)

O ultimă repetiție înaintea debutului sezonului, în fapt confruntările din Europa, un patrulater extrem de puternic, cu adversarii precum Eczacibaşi Istanbul (vineri, 12 octombrie, ora 18.00), Developres SkyRes Rzeszów (sâmbătă, 13 octombrie, ora 20.00) și Dresdner SC (duminică, 14 octombrie, ora 14.00).

Sursa: Volei Alba Blaj (pagina oficială de facebook)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena, mâine și sâmbătă fiind prevăzute alte două întâlniri, de la ora 20.00, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea