Rămâi conectat

Monden-Clubbing

În acest weekend, Iepuraşul aduce multă distracţie şi voie bună în localurile albaiuliene. Vezi ce petreceri au loc

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În acest weekend, pentru tinerii dornici de distracţie, care vor să profite la maxim de minivacanţa de Paşte, cluburile albaiuliene au pregătit o serie de petreceri tematice şi multe surprize, începând de vineri şi până duminică, inclusiv.

Iată ce evenimente vor avea loc în oraş:

 În vinerea Mare, „La Poartă” vă invită să petreceţi o seară de neuitat alături de invitatul special – Badea Funk. Încă junior pe scena muzicală, Badea a reuşit să impresioneze prin selecţia sa, fiind chemat la pupitrul cluburilor Midi Cluj, Boiler Club Cluj şi Setup Timişoara; festivaluri ca Summer Break şi cap de afiş la cluburi prin ţară. A împărţit pupitrul alături de Brum, Şuie Paparude, Ronny Pries, Breton, Doc Scott, Funkanomics, Loo & Placido, Mark Lion.

Sâmbătă seara, Club Allegria aşteaptă petrecăreţii la intrare cu…iepuraşi. Administratorii clubului au pregătit o nouă petrecere tematică, în ton cu această perioadă de Paşte, intitulată  „Easter Party”. Dj-ul neobosit, Radu este încărcat cu un întreg arsenal de distracţie, astfel cu siguranţă va fi o petrecere pe cinste. Pentru cei care vor să-şi petreacă  seara de sâmbătă în Club Allegria, intrarea este liberă.

Unul din cele mai mişto party-uri din B, marcă înregistrată a Goblin, vine sâmbătă în Spaţiile Ryma din Cetatea Alba Carolina. „Se va lăsa cu dancehall, raggae, shoturi şi mult, mult rom”, transmit organizatorii. De întreţinerea atmosferei  se vor ocupa Chesarion şi Dj Oldskull.

În prima zi de Paşte, Club Allegria vă invită la cea mai tare petrecere din oraş – ” Glamour Party”. Tinerii cu chef de distracţie vor avea parte de cele mai tari oferte iar cele mai fresh hituri de club vor răsuna până în zori de zi în Club Allegria.

„Summer Calling  – Stage Closing Party”
În Club Stage va avea loc, duminică seara, ultima petrecere din acest sezon, o petrecere care va deschide oficial vara.  Organizatorii anunţă cel mai tare show de animaţie, cu oferte şi hituri de club.  După aproape doi ani de petreceri nebune, sute de shoturi băute, mii de clienţi care au trecut pragul şi zeci de artişti care au urcat pe scena Clubului Stage, a sosit momentul pentru o binemeritată pauză, până în septembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea