Rămâi conectat

Sport

În a doua rundă din retur, goană după puncte externe pentru Industria Galda, Performanţa Ighiu şi Metalurgistul Cugir

Dan HENEGAR

Publicat

în

Neînvinse şi fără gol primit după debutul în retur, trei dintre combatantele din Alba dispută sâmbătă, în deplasare, de la ora 15.00, partide în runda secundă a returului Ligii a 3-a (AFC Unirea Alba Iulia joacă astăzi la Galtiu).

*Gloria Lunca Teuz Cermei (locul 10, 18 puncte) – Industria Galda de Jos (locul doi, 25 de puncte), în tur 1-0.

După victoria dramatică obținută cu Cetate Deva, galdenii au urcat pe poziţia secundă în clasamentul C4, la 5 puncte de prima poziţie, dar nu se gândesc la promovare. “Avem parte de o intâlnire dificilă în deplasare, împotriva unei echipe ce ne-a învins surprinzător, în tur, la Galda. Nu avem ambiţii exacerbate, sau dorinţă de revanşă. Ne propunem pur şi simplu să ne facem jocul şi să luăm din acest meci ceea ce merităm. În situaţia actuală, din punct de vedere financiar, nici în cele mai optimiste vise nu ne gândim la promovare”, spune antrenorul “galben-albaștrilor”, Paul Ciucă. Din efectivul Industriei vor absenta, sâmbătă (când se va efectua şi deplasarea), Frenţiu şi Weiner – accidentati, respectiv Al. Man (probleme personale). Și R. David se resimte după jocul din etapa inaugurală a returului, însă se speră în recuperarea sa integrală pâna la ora jocului. În condițiile acestor absențe, sunt şanse ca în efectiv să fie inclus juniorul Daniel Savin, transferat de la Comunal Ilia.

*Ripensia Timişoara (locul 4, 23 de puncte) – Performanţa Ighiu (locul opt, 19 puncte), în tur 4-1.

O confruntare interesantă pe Stadionul „Ciarda Roşie”, între două echipe rănite în orgoliu după debutul în retur: timişorenii – eşec 3-4 la Sebiş, ighienii – remiză albă, acasă, cu CSM Lugoj. În distribuţia gazdelor, un fost echipier al Performanţei, Vlădia, titular în tur la umilinţa de pe „Cetate”. Antrenorul Mihai Manea are întregul efectiv la dispoziţie, iar Coltor va fi inclus în lotul ce efectuează de astăzi deplasarea. Să mai precizăm faptul că s-a amânat pentru 14 martie pronunţarea Comisiei de Recurs din cadrul FRF în cazul „Keita”, verdictul fiind aşteptat cu sufletul la gură de divizionara terţă din Alba, în privinţa posibilei depunctări.

*CS Iernut (locul 12, 13 puncte) – Metalurgistul Cugir (locul 4, 29 de puncte), în tur 0-1.

Echipa condusă de Călin Moldovan nu a mai cunoscut gustul din etapa a 10-a (29 octombrie, 1-3 la Hermannstadt) şi a păşit pozitiv în retur, victorie sub Drăgana cu Avântul Reghin. Vine la rând un nou duel cu o reprezentantă a judeţului Mureş, prima din cele două deplasări consecutive (următoare la ASA Tg Mureş 2), partidă pe care „roş-albaştrii” o abordează fără probleme de efectiv, cu intenţia clară de a perpetua seria pozitivă ce cuprinde şase jocuri invincibile, fără gol primit, răstimp în care s-au strâns 16 puncte în C5.

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea