În a doua etapă a Cupei României, Performanţa Ighiu calificată fără joc! Celelalte meciuri: Unirea Alba Iulia – Unirea Dej, marţi, pe „Cetate” şi CS Iernut – Industria Galda

Două dintre competitoarele judeţene din Liga a 3-a vor avea primele jocuri oficiale ale noului sezon marţi, 22 august, cu prilejul fazei a doua a Cupei României, ediţia 2017-2018, partide programate la ora 17.30. Astfel, Unirea Alba Iulia va întâlni pe „Cetate” pe Unirea Dej, iar Industria Galda de Jos va juca în deplasare, cu CS Iernut, cele patru formaţii fiind colege în eşalonul terţ, în Seria a 5-a.

La fel ca Unirea Alba Iulia în turul precedent (adversar Şurianu Sebeş, desfiinţată), şi Performanţa Ighiu va avansa fără joc în etapa superioară, întrucât în urma tragerii la sorţi adversar este Unirea Jucu (ce s-a retras), în aceeaşi situaţie fiind „U” Cluj (cu Viitorul Ulmeni) şi Sănătatea Cluj (cu FC Zalău). Astfel, echipa lui Mihai Manea are un început relaxant de sezon, întrucât va sta şi în prima etapă a Ligii a 3-a, din 25/ 26 august. Clasată pe locul secund în ediţia anterioară a Ligii a 3-a, Metalurgistul Cugir, a 4-a reprezentantă a judeţului Alba, va intra în cursă doar în 13 septembrie, când este prevăzută faza a treia a Cupei României.

ELIT

*Startul sezonului, Unirea doar acasă, Industria – în deplasare

Unirea Alba Iulia va avea două jocuri într-o săptămână, pe propriul teren, cu Unirea Dej (marţi, 22 august) – în Cupa României şi Gaz Metan Mediaş 2 (vineri, 25 august) – în prima etapă. În schimb, elevii lui Paul Ciucă au parte de o săptămână cu două dispute externe, CS Iernut (marţi, 22 august) – în cupă şi Viitorul Ghimbav (25 august) – în prima rundă.

Cugirul debutează în noul sezon la nou promovata din Sibiu, FC Avrig la finele săptămânii viitoare, iar Performanţa Ighiu este cea mai privilegiată în privinţa startului de sezon, cu o vacanţă prelungită, primul joc oficial fiind în 2 septembrie, sâmbătă, pe „Cetate”, cu Gaz Metan Mediaş 2, ce are două jocuri consecutive la Alba Iulia, în primele două runde.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...