În 4 noiembrie, “Topul Firmelor 2014″: Camera de Comerț și Industrie Alba va premia cele mai performante firme din judeţ

În data de 4 noiembrie 2015, Camera de Comerţ și Industrie Alba organizează cea de-a XXII – a ediţie a Topului Judeţean al firmelor. Vor fi premiaţi cei mai importanţi operatori economici din judet, care au dat dovadă de eficienţă, performanţă şi viziune inovativă, în activitatea desfăşurată pe parcursul anului 2014. Evenimentul va avea loc la Sala de Bal din incinta Alba Mall, Alba Iulia, cu începere de la ora 15.00.

topul firmelor 2013 Alba54În cadrul festivităţii de acordare a diplomelor, vor fi premiate firmele care au obţinut rezultate remarcabile în anul 2014, dovedind flexibilitate, maturitate şi putere de adaptare la condiţiile economice actuale. Evenimentul este perceput de mediul de afaceri din judeţ ca fiind o importantă competiţie a întreprinzătorilor menită să promoveze valorile, prin ierarhizarea obiectivă a firmelor, pe bază de criterii de performanţă

Potrivit preşedintelui Camerei de Comerţ și Industrie Alba, Corneliu Orzea, caracterul de unicitate şi complexitate al evenimentului este dat de specificul multicriterial al metodologiei de top. Astfel, spre deosebire de alte clasamente, care, pentru realizare, se limitează la utilizarea unui singur criteriu, prezentul clasament se evidenţiază prin îmbinarea a două categorii de criterii, respectiv a criteriilor de natură cantitativă precum cifra de afaceri netă şi profitul din exploatare, şi a criteriilor care ţin mai mult de latura calitativă a activităţii unei firme, precum eficienţa utilizării resurselor umane şi eficienţa utilizării capitalului angajat.

INFORMARE COVID-19

Stabilirea clasamentului pe domenii, grupe de activitate şi grupe de mărime se realizează pe baza unei metodologii unice aprobate la nivelul întregului Sistem Cameral. (Z.U.)

FOTO: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...