În 22 martie: Ședinţă extraordinară a Consiliului Local Alba Iulia – Documentațiile pentru amenajarea zonelor de agrement de pe malul Mureșului și de pe latura de Nord a Cetății, pe Ordinea de zi

Consiliul Local Alba Iulia este convocat în ședință extraordinară, pe data de 22 martie. Între proiectele de hotărâre de pe Ordinea de zi se află și documentațiile pentru amenajarea zonelor de agrement de pe malul Mureșului și de pe latura de Nord a Cetății.

PROIECT AL ORDINII DE ZI :

1. Aprobarea execuţiei bugetului general de venituri şi cheltuieli pe anul 2018, al Municipiului Alba Iulia

2. Aprobarea unei documentaţii de urbanism

3. Documentaţia tehnico-economică – faza SF şi a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul : ’’Amenajare zone de agrement şi debarcader pe râul Mureş în municipiul Alba Iulia”

4. Modificarea Protocolului de Cooperare încheiat cu Asociaţia Green Révolution din România

5. Modificarea regulamentului de organizare şi funcţionare a unităţii de management şi a statului de funcţii specific proiectului Startup@Centru, aprobat prin Hotărârea nr. 21/2018 a Consiliului local

6. Documentaţia tehnico-economică – faza SF şi a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul : ’’Reconversie funcţională, şanţ exterior – latura de nord a Cetăţii Alba Carolina, spaţii publice amenjate pentru agrement şi petrecerea timpului liber”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...