Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

În 17 iunie 2014 – ședință la Consiliul Județean Alba. VEZI ordinea de zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

consiliul-judetean-albaÎn data de 17 iunie 2014 Consiliul Județean Alba este convocat pentru şedinţa lunară ce va avea loc în sala „Mihai Viteazul” a Palatului administrativ din municipiul Alba Iulia. Pe ordinea de zi se află 14 proiecte de hotărâre, după cum urmează: 

1. Proiect de hotărâre privind însuşirea documentaţiei tehnice cadastrale pentru alipirea într-un singur corp de proprietate, a trei parcele de teren aparţinând imobilului din Municipiul Alba Iulia, Bd. 1 Decembrie 1918 nr. 68, proprietate publică a Judeţului Alba, aflată în administrarea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba.

2. Proiect de hotărâre privind modificarea sau abrogarea unor hotărâri ale Consiliului Judeţean Alba referitoare la bunuri cuprinse în Inventarul bunurilor care aparţin domeniului public al Judeţului Alba.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de parteneriat cu Universitatea de Vest Timişoara în vederea depunerii Proiectului „Alternative de dezvoltare durabilă în Munţii Şureanu – Focus pe turism şi conservarea naturii” împreună cu parteneri din Elveţia.

4. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Alba nr. 218 din 27 decembrie 2012 privind aprobarea constituirii Comisiei paritare pentru asigurarea propunerilor de atribuire a Serviciului de transport public de persoane prin curse regulate şi a licenţelor de traseu pentru transportul public de persoane prin curse regulate pe traseele judeţene.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea majorării capitalului social şi acordarea unui mandat special reprezentantului Adunării Generale a Asociaţilor a Societăţii „Drumuri şi Poduri Locale Alba” S.A.

 6. Proiect de hotărâre privind modificarea Statului de funcţii al Teatrului de Papuşi „Prichindel” Alba Iulia.

 7. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului general al Judeţului Alba, a bugetului propriu al Judeţului Alba si a bugetelor instituţiilor publice şi activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii, pe anul 2014.

 8. întrebări, interpelări, declaraţii politice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Imobilul școlii din localitatea Henig se transformă în capelă și centru de cateheză: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Imobilul școlii din localitatea Henig se transformă în capelă și centru de cateheză: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP Primăria comunei Berghin a scos la licitație pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice schimbarea imobilului școlii din localitatea Henig în capelă și centru de cateheză. Licitația are o valoare de peste 1,1 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea