Rămâi conectat

Cultură Educație

Impoliteţea ţine muşteriii la distanţă!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mă numesc Nicolae Ialitca, am 52 de ani şi sunt domiciliat în comuna Meteş, sat Tăuţ, judeţul Alba. Sunt abonatul dvs. şi vă rog să publicaţi în ziarul „Unirea” următoarea întâmplare:
În ziua de 5 iulie, în jurul orei 11.30 m-am dus la piaţa de alimente din Cetate pentru a cumpăra mai multe produse. După ce am intrat pe prima poartă a pieţei am început să studiez toate produsele pentru a observa preţurile mai convenabile aşa cum fac mai mulţi cumpărători cu venituri reduse ca mine. Pentru că am deficienţe grave de vedere nu am observat prea bine preţurile, am trecut de mai multe ori pe la mese. Ulterior am observat pe biletul de cumpărături că am nevoie de un kilogram de piersici şi am trecut pe la masa a doua unde erau piersici şi caise. În timp ce m-am oprit să mă uit la preţuri care variau între 6-7 lei o femeie m-a întrebat ce doresc. I-am răspuns că deocamdată mă uit şi am plecat mai departe. După ce am consultat toate mesele am plecat în spatele pieţei unde am cumpărat un kilogram de piersici cu 3 lei. Pe urmă m-am întors la chioşcul pieţei de unde am cumpărat un kilogram de cârnaţi cu şuncă. La ieşirea din piaţă fără să-mi dau seama m-am oprit un moment în dreptul mesei de mi-am tocmit geanta în spate fiindcă era foarte grea. Atunci, o femeie mai în vârstă de talie mijlocie şi mai grasă a venit la mine şi a început să se ia de mine că de ce m-am oprit în faţa mesei. Am întrebat-o dacă am deranjat cu ceva. Ea mi-a răspuns că da şi că nu am voie să mă opresc numai dacă cumpăr ceva. I-am spus că nu am ştiut şi am plecat. După ce m-am depărtat vreo 4-5 metri femeia a început să ţipe că eu am vrut să fur şi că-i urmăresc pe ceilalţi vânzători ca să fur, lucru total neadevărat. Eu nu fur şi nu am furat niciodată. În afară de asta, aceşti vânzători nu-şi păzesc marfa pe care o vând? Eu nu sunt boschetar, am casă, am familie, cât de cât un venit. Eu de când mă ştiu fac aprovizionarea din acest oraş.
Aş dori ca organele competente să se sesizeze din oficiu şi să fie traşi la răspundere vânzătorii care nu ştiu ce vorbesc şi afirmă lucruri total neadevărate. Iar acelei femei să-i fie ruşine pentru că s-a luat de un om bolnav.
N. red. Regretabile cele întâmplate. Dacă nu precizaţi numele femeii, pe cine să tragem la răspundere?


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea