„Implicarea tinerilor – soluția pentru dezvoltarea durabilă a comunităților”: proiectul unor tineri masteranzi, dedicat persoanelor implicate în elaborarea și implementarea de proiecte

Asociația Grupul de Acțiune Locală din Zona Văilor Ampoiului și Mureșului derulează, în perioada 16 septembrie – 20 octombrie 2019, proiectul de tineret Implicarea tinerilor – Soluția pentru dezvoltarea durabilă a comunităților, finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Alba. Proiectul a fost elaborat de către o echipă de tineri masteranzi din cadrul Facultății de Științe Economice, Specializarea Administrarea Dezvoltării Regionale Durabile, în parteneriat cu reprezentanții Asociației Grupul de Acțiune Locală din Zona Văilor Ampoiului și Mureșului, beneficiarii fiind tinerii care doresc să se implice în activitatea de scriere de proiecte. Scopul proiectului este de a iniția tinerii în elaborarea și implementarea de proiecte, prin furnizarea către tinerii beneficiari a informațiilor necesare consolidării cunoștințelor și deprinderilor necesare în domeniul scrierii de proiecte, prin educație non-formală și încurajarea tinerilor spre implicarea activă în comunitățile din care fac parte.

Persoanele interesate sunt așteptate la cele 2 sesiuni de inițiere în scrierea de proiecte, organizate în prima jumătate a lunii Octombrie 2019. Persoană de contact pentru informații suplimentare și înscriere: Ionela Gavrilă, telefon 0745927639, email: ionelapaven@yahoo.com.

Tel. 0729.399.891
e-mail: publicitate@unirea-pres.ro

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...