Rămâi conectat

Politică Administrație

„Imperiul contraatacă”, reacția PNL Alba: „Trăiască alianţa USR-PSD din judeţul Alba”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Deși se află într-o opoziție clară în Guvernul României, atitudinea partidelor politice din județul Alba pare a fi alta decât cea de la București.

Cel puțin asta a notat Marius Hațegan, Vicepreședintele Consiliului Județean Alba

„Trăiască alianţa USR-PSD din judeţul Alba

În ultimul timp, se pare că în judeţul Alba s-a format o nouă alianţă, USR şi PSD votând împreună, atât în cadrul Consiliului Judeţean, cât şi la Consiliul Local al Municipiului Alba Iulia.

La proiectul de hotărâre privind caietul de sarcini pentru transportul public judeţean, USR şi PSD au votat cot la cot pentru a creşte numărul de curse pe traseele din judeţ, deşi proiectul a fost pus în dezbatere publică mai mult de două luni de zile, timp în care reprezentanţii administraţiilor publice locale din judeţ şi operatorii de transport interesaţi au stabilit împreună necesarul (numărul) de curse regulate pentru fiecare traseu propus.

La Consiliul Local al Municipiului Alba Iulia, cele două partide au avut o părere total opusă, dorind scăderea numărului de curse.

Mai mult decât atât, un consilier judeţean al USR s-a exprimat public, la un post de radio, că „USR este un pic în opoziţie” şi că „fac alianţă doar cu <locatarii> judeţului” (conform DEX, locatar = persoană care locuieşte într-o casă, în calitate de chiriaş, pe baza unui contract).”, a scris Marius Hațegan, pe pagina sa de socializare din mediul online.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire

Bogdan Ilea

Publicat

în

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire Cei aproximativ 300 de elevi care învață la școala din Șugag urmează să beneficieze de condiții de reabilitare după ce primăria a lansat în SEAP proiectul „Reabilitare moderată a clădirilor publice – Clădirea Școlii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea