Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Societate

Imnul ASTREI, interpretat în primă audiţie la Ţelna

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Recent la sediul Expoziţiei Etnografice din localitatea Ţelna a avut loc întâlnirea Cercului ASTRA Ighiu şi a Despărţământului „Eugen Hulea” Alba Iulia al ASTRA. Cu acest prilej s-a sărbătorit împlinirea a 150 de ani de la înfiinţarea ASTREI, la Sibiu. Totodată, s-a lansat numărul 5 al revistei „Ethos XXI”, publicaţie editată de Despărţământul „Eugen Hulea” Alba Iulia al ASTRA. Apariţia acestui nou număr a fost posibilă datorită sprijinului financiar acordat de Consiliul Local Ighiu, prin implicarea primarului Traian Rusu. La reuniunea festivă au participat Oliviu Iacob – preşedintele ASTRA Alba Iulia, Mioara Pop – directoarea Bibliotecii Judeţene „Lucian Blaga” Alba, prof. Ioan Vlaşin – preşedintele ASTRA Ighiu, ing. Angela Petruţa – preşedinte executiv, numeroşi astrişti din Alba Iulia şi Ighiu. Invitat special a fost Corul „Augustin Bena” al Liceului de Muzică şi Arte Plastice Alba Iulia, condus de prof. Daniela Fivi Rus, care a interpretat în primă audiţie imnul ASTREI. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Societate

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Cu ce ne mai lăudăm în anul 2024 la Alba Iulia: Staţie de autobuz ca în Evul Mediu, în Orizont – ”Doi bolțari sunt… mai trebuie o scândură…”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cu ce ne mai lăudăm în anul 2024 la Alba Iulia: Staţie de autobuz ca în Evul Mediu, în Orizont – ”Doi bolțari sunt… mai trebuie o scândură…” O fotografie cu felul în care arată o staţie de autobuz din municipiul Alba Iulia, în cartierul Orizont, a atras atenția internauților, care, mai în glumă mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea