Imagini cu spectatorii concertului Iris de la Alba Iulia – incluse în videoclipul Imnului oficial al Echipei Naționale de fotbal a României

”Naționala de rock a României” va susține, pe 30 noiembrie, un concert în orașul în care în 1918 s-a născut România. Iris va evolua pe scena amplasată în Cetatea Alba Carolina începând cu ora 20.15.

Pe parcursul acestui concert, fanii legendarei trupe trebuie să știe ca se vor înregistra imagini ce vor face parte din videoclip-ul IMNULUI OFICIAL AL ECHIPEI NAȚIONALE DE FOTBAL ȘI AL SUPORTERILOR, după cum anunță reprezentantul trupei.

ELIT

În acest scop se vor amplasa lângă scenă mai multe bannere și se vor împărți celor prezenți peste 1.000 de steaguri tricolore pentru coregrafie.

„E o onoare și bucurie să lansăm de ziua românilor Imnul Echipei Naționale și la Alba-Iulia. Un loc și un moment mai potrivit pentru acest eveniment, nici că există. Vă mulțumim că ne-ați invitat și vă așteptăm în număr cât mai mare în seara concertului”, a declarat Rafael solistul trupei Iris.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

7 Comentarii

Horea 28 noiembrie 2014 at 20:55

Oare IMNUL Romaniei, compus (daca nu ma insel) si interpretat de Iris mai contine expresia, destul de contestata, … „pe mama lor”?

Andrei 29 noiembrie 2014 at 0:51

Multumim din inima ca ati adus Iris la Alba-Iulia! Asta da codou de ziua mea!

Perceptorul 29 noiembrie 2014 at 0:52

Nu mai contine acea expresie. Culmea e ca expresia asta e de prin 1985 prin tribune auzita, dar pana acum nimeni nu s-a sesizat! Fortza Iris!

Horea 29 noiembrie 2014 at 13:50

@Perceptorul

Prin tribune e posibil aproape orice.
Pe teren isi-n imediata lui apropiere – ca sa nu mai spun de tribuna VIP – urechile (unele) sunt mai sensibile.

Puiu 29 noiembrie 2014 at 0:55

Rafael pentru Iris…!Ca o Manusa ! Rock-eri din toata Transilvania, uniti-va la concertul Iris!

rafael 29 noiembrie 2014 at 8:58

cine ii rafael asta? canta ca o cizma de cauciuc. ce tot vb prostii? iris ii gata de cand o plecat minculescu.

zadar 29 noiembrie 2014 at 19:21

Iris a murit , traiaca Iris. Trea sa cante ei in deschidere. O sa bem pt. plecarea lui Minculescu si o sa puna sare pe mustar !!! Tre sa fii tare dobitoc sa faci sarbatori nationale pe temperaturi incomode spre minus,cand le-ai putea face cand e mai cald. Dar pana si pt. o astfel de schimbare , ne trebuies inca sute de ani de frig in minte !!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...