Rămâi conectat

Curier Județean

Iluminatul public în comuna Întregalde va fi modernizat: Primăria a primit avizul de mediu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Iluminatul public în comuna Întregalde va fi modernizat: Primăria a primit avizul de mediu

Primăria comunei Întregalde a primit avizul de mediu pentru proiectul: „Modernizarea sistemului de iluminat public în comuna Întregalde, jud. Alba, satele Întregalde, Necrilești, Modolești, Ivăniș, Ghioncani și Dealul Geoagiului”.

Valoarea totală estimată a investiției este de 738.116,35 de lei.

Obiectivul specific al investiţiei constă în modernizarea iluminatului public din localitatile Intregalde, Necrilesti, Modolesti, Ivanis, Ghioncani si Dealul Geoagiului, cu scopul de a oferi locuitorilor din acest sat, conditii mai bune de trai prin asigurarea unor conditii cat mai bune din punct de vedere al iluminatului public.

Principalul obiectiv al prezentei documentatii este de a analiza principalele caracteristici şi indicatori tehnici, financiari şi economici ai investiţiei care asigură o utilizare eficientă şi raţională a capitalului şi resurselor pentru satisfacerea nevoilor de modernizare a iluminatului public din comuna Intregalde, localitatile Intregalde, Necrilesti, Modolesti, Ivanis, Ghioncani si Dealul Geoagiului, județul Alba, prin:

Cresterea calitatii vietii prin modernizarea iluminatului public, pentru locuitorii comunei Intregalde, județul Alba;
Modernizarea iluminatului public, aflat intr-o stare de degradare, asa cum a fost descrisa in documentatia tehnica anexata acestei documentatii de atribuire.

Scaderea continua a numarului de locuitori al comunei este un factor care semnalizeaza necesitatea unor investitii imediate in cresterea calitatii vietii locuitorilor, respectiv atragerea turistilor.

O astfel de investitie este si modernizarea iluminatului public din satele Intregalde, Necrilesti, Modolesti, Ivanis, Ghioncani, Dealul Geoagiului, comuna Intregalde, jud. Alba, loc care poate servi tranzitului turistilor spre locatii in zona montana, in special al celor mai tineri, pentru a descoperi pe jos cadrul natural si construit al comunei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tânăr de 18 ani din Zlatna BEAT și fără permis de conducere s-a răsturnat cu mașina „împrumutată” de la serviciu. Este cercetat de polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Tânăr de 18 ani din Zlatna BEAT și fără permis de conducere s-a răsturnat cu mașina „împrumutată” de la serviciu. Este cercetat de polițiști Un tânăr de 18 ani din Zlatna s-a răsturnat pe malul râului Ampoi cu o autoutilitară de la serviciu. După cercetările efectuate de polițiști s-a aflat că acesta nu avea permis […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea