Rămâi conectat

Actualitate

Ieftiniri la alimente de bază în 2023: Guvernul ia în considerare extinderea programului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ieftiniri la alimente de bază în 2023: Guvernul ia în considerare extinderea programului

Guvernul ia în considerare extinderea programului de ieftiniri la alimentele de bază, care a intrat în vigoare la 1 august pentru o perioadă de trei luni.

Purtătorul de cuvânt al Executivului, Mihai Constantin, a declarat vineri că există discuții privind posibilitatea prelungirii programului și a extinderii listei de produse incluse.

„Este foarte posibil, dar mai mult de atât nu pot să vă spun la această dată, ca această listă să sufere modificări, poate să fie extinsă sau unele produse să fie înlocuite cu altele”, a precizat Constantin.

Decizia de extindere a programului va fi luată după o consultare cu marii retaileri și procesatori din țară, pentru ca măsurile să fie realiste și să aibă efecte concrete în coșul zilnic al consumatorilor români.

Dacă programul va fi extins, acesta ar putea avea un impact pozitiv asupra bugetelor familiilor românești, care se confruntă cu creșteri semnificative ale prețurilor la alimente.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Modificări majore pentru salariați și angajatori: S-a atribuit licitația care va schimba sistemul Revisal

Unirea Ziarul

Publicat

în

Modificări majore pentru salariați și angajatori: S-a atribuit licitația care va schimba sistemul Revisal Inspecția Muncii a desemnat firmele câștigătoare ale licitației pentru realizarea noului Registru General de Evidență a Salariaților (Reges-online), care va înlocui actualul sistem depășit tehnologic Reges/Revisal, potrivit unui anunț publicat vineri în Sistemul Electronic de Achiziții Publice. Noul sistem IT trebuie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea