Rămâi conectat

Actualitate

Idei de cadouri de Moș Nicolae pentru colegi, parteneri de afaceri sau prieteni. Cele mai frumoase și amuzante daruri pentru cei apropiați

Ziarul Unirea

Publicat

în

În această perioadă, pe lângă pregătirile intense pentru sărbătorile de iarnă, puteți întâmpina un nou factor de stres: găsirea celor mai interesante cadouri pentru copii, părinţi, bunici, prieteni, colegi, parteneri de viaţă sau de afaceri. Venim în ajutorul celor care sunt în pană de idei şi vă prezentăm mai multe sugestii pentru desaga lui Moş Nicolae. Cadourile recomandate de noi au și un atu: nu lasă găuri mari în buget. 

Citește și:  Cadouri de Moș Nicolae pentru iubit. Idei de surprize pentru el

Ideile de cadouri de Moș Nicolae pe care vi le prezentăm sunt pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele. Pentru a vă asigura că faceţi alegerea potrivită pentru desaga moșului trebuie să luaţi în calcul şi hobby-urile, pasiunile sau preferinţele destinatarului cadoului dumneavoastră. În cazul colegilor sau partenerilor de afaceri, puteţi miza pe articole personalizate sau cadouri utile pentru birou.

Elit - Gustul Desăvârșit

Citește și: mesaje de Sfântul Nicolae

Cadouri pentru colegi sau partenerii de afaceri

1. Aspirator USB – Acest cadou este ideal pentru curăţarea tastaturii laptopului sau computerului. La aspiratorul USB puteţi adăuga şi un set de curăţare laptop.

2. Suport de pahar pentru PC – Suportul de pahar pentru PC poate fi ataşat de partea laterală a unui raft sau de birou şi constituie un cadou util în special pentru cei neîndemânatici.

3. Masă/cooler laptop – Pentru că mulţi preferă să îşi petreacă timpul liber lenevind în pat, cu laptopul în braţe, o masă/cooler pentru laptop reprezintă cadoul ideal pentru cei care nu au deja acasă un asemenea accesoriu.

4. Tort – Un cadou dulce este binevenit în perioada sărbătorilor de iarnă. Ca să nu vă epuizaţi economiile, puteţi cumpăra un tort de 1 kg cu decor de iarnă. Dacă vreţi un tort mai mare şi nu vă permiteţi să depăşiţi bugetul, puteţi cumpăra tortul din hipermarket.

5. Joc de şah din sticlă cu piese de sticlă transparentă şi sablată – Jocul de şah din sticlă este un cadou elegant, la un preţ accesibil, destinat persoanelor cu pretenţii. Jocul conţine 32 de piese de joc, 16 din sticlă sablată şi 16 din sticlă transparentă şi tablă de joc, şi o tablă de joc din sticlă combinată cu picioruşe antiaderente.

Citește și: mesaje de Mos Nicolae

6. Cană de ceai cu o cutie de ceai de plante. Persoanele care consumă des ceai vor fi foarte încântate dacă vor primi în dar o cană de ceai şi o cutie cu pliculeţele de ceai favorit. Puteţi face un asemenea cadou şi celor care nu obişnuiesc să bea ceai pentru a-i determina astfel să înlocuiască băuturile neprielnice organismului cu un ceai sănătos. Pentru a forma un set complet puteți cumpăra, pe lângă cana şi cutia de ceai, şi un infuzor de ceai şi o cutie metalică pentru păstrarea ceaiului.

7. O sticlă de vin spumos. În perioada sărbătorilor, vinul spumos este la mare căutare, iar un asemenea cadou nu poate fi refuzat nici de domni şi nici de doamne. În plus, găsiți pe rafturile tutror magazinelor numeroase sortimente la prețuri acceptabile.

8. Inele pentru şerveţele. Pentru persoanele atente la detalii şi nu numai, inelele pentru şerveţele ar putea fi cadouri utile, mai ales în preajma sărbătorilor. Puteți opta pentru un set format din opt inele cu motive de Crăciun.

9. Crăciuniţa sau Steaua Crăciunului, plantă de apartament denumită ştiinţific şi Poinsettia, a devenit tot mai des întâlnită în casele românilor. Fiind una dintre plantele care se îngrijesc uşor, Crăciuniţa ar putea fi dăruită tuturor doamnelor care iubesc florile, chiar şi celor care au programul încărcat. În magazinele de bricolaj sau în florării găsiți crăciunițe în ghiveci la prețuri chiar mici.

Citește și: Nume derivate din Nicolae care se sărbătoresc de Sf. Nicolae sau Mos Nicolae

10. Suport pentru cană cu încălzire prin USB – Hub-ul USB, un instrument 2 în 1, care se foloseşte atât pentru conectarea mai multor stick-uri sau a unor elemente periferice la calculator, cât şi ca suport pentru cană, este de mare ajutor atunci când cineva are nevoie de o cafea sau de un ceai fierbinte. Hub-ul cu sistem de încălzire pentru cană va creşte temperatura băuturii şi o va menţine fierbinte în funcţie de preferinţele fiecăruia. Astfel, un asemenea cadou este extrem de util pentru cei care petrec mult timp în faţa calculatorului şi au nevoie de un stimulent pentru concentrare sau pentru relaxare. Preţul unui asemenea cadou porneşte de la circa 20 lei şi diferă, în funcţie de capacitatea hub-ului, de dimensiuni sau de producător.

Cadouri pentru prieteni

1. Microfon wireless pentru Karaoke – Microfonul wireless pentru Karaoke este un cadou ideal pentru cei care vor să alunge monotonia la petreceri. Tot ce trebuie să faceţi este să vă convingeţi prietenii să vi se alăture la concertul karaoke din propria casă.

2. Articole Feng Shui – Dacă aveţi prieteni superstiţioşi, puteţi să le achiziţionaţi anumite obiecte care aduc noroc. Broasca râioasă cu trei picioare, despre care se spune că aduce bani, sau floarea de jad, care îi protejează pe cei din casă împotriva bolilor, sunt doar câteva din obiectele norocoase pe care le puteţi găsi la preţuri accesibile în magazinele de profil.

3. O lucrare de-a copilului înrămată. Dacă persoanele cărora vreţi să le faceţi cadouri în perioada sărbătorilor de iarnă sunt părinţi, le puteţi face o surpriză complotând cu copiii lor. Astfel, le puteţi cere celor mici un desen, o schiţă ori o lucrare plastică sau literară, pentru a le înrăma.

4. Set poker – Jocul de poker Texas Hold’em a devenit tot mai popular în ultimii ani, inclusiv în România. Dacă sunteţi în pană de idei, cu un set de poker vă puteţi asigura că nu veţi da greş dacă vreţi să îi surprindeţi plăcut în special pe bărbaţii pasionaţi de acest joc de noroc.

5. Prăjituri de casă şi reţeta lor. Dacă ştiţi că prietenii adoră prăjiturile de casă, le puteţi face un cadou pe gustul lor. Economia făcută şi satisfacţia persoanei care primeşte darul vă va determina, probabil, să nu regretaţi timpul pierdut în bucătărie. Să nu uitaţi să ataşaţi reţeta! Astfel, vă puteţi aştepta ca data viitoare să primiţi un dar la fel de gustos.

Citește și: Povestea lui Moș Nicolae: Legenda lui Moș Nicolae cu nobilul sărac și fetele pe care nu le putea mărita

6. Căşti wireless 5 în 1 – Un cadou util tuturor, căştile vor fi apreciate de cei care le folosesc frecvent. Castile wireless se pot cupla la intrarea transmitatorului oricarui dvd player, TV, calculator, MP3 player sau combina audio, au microfon incorporat și Radio FM cu autoscan.

7. Set de accesori pentru vin – Accesoriile pentru vin reprezintă un ”must have” în perioada sărbătorilor de iarnă. Pe site-uri găsiți numeroase seturi, care includ un tirbușon și unul sau mai multe dopuri, la prețuri mici.

8. Ceas de birou – Cei care vor să le facă prietenilor un cadou 2 în 1 pot cumpăra un ceas de birou într-o ramă foto. Puteți atașa acestui dar și o imagine în care ați surprins un moment important sau amuzant din viața dumneavoastră alături de prietenii respectivi.

9. Suport pentru sticle – Cum omul harnic îşi face iarna car şi vara sanie, cei care vor să le vină în ajutor prietenilor lor pentru a se pregăti de pe acum pentru temperaturile mari pot cumpăra un suport de sticle. Acest cadou este ideal pentru cei care vor să exploateze la maxim spaţiul din frigider, mai ales în timpul verii.

10. Decoraţiuni Crăciun – Decoraţiunile de sărbătoare niciodată nu par să fie suficiente pentru a transforma locuinţa într-o copie fidelă a casei lui Moş Crăciun. Astfel, cu un buget mic şi cu o doză de inspiraţie, puteţi alege un cadou surprinzător pentru cei dragi din miile de variante disponibile pe rafturile tuturor magazinelor.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Actualitate

Un hotel din ALBA va refuza turiștii austrieci, precum și plata cu cardurile emise de băncile din Austria, ca și protest la refuzul lor de a ne accepta în spațiul Schengen!

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Un hotel din ALBA va refuza turiștii austrieci, precum și plata cu cardurile emise de băncile din Austria, ca și protest la refuzul lor de a ne accepta în spațiul Schengen!

Hotel Elisabeta, unul dintre cele mai recunoscute hoteluri din Alba Iulia, a anunțat, în cursul zilei de astăzi, 10 decembrie, o serie de măsuri de protest împotriva turiștilor austrieci, precum și plata cu cardurile emise de băncile austriece.

Măsura vine în urma refuzului acestei țări de accepta țara noastră în spațiul Schengen.

„Cu părere de rău pentru cetățenii austrieci care nu împărtășesc mitocania cancelarului austriac Karl Nehammer,conducerea Hotelului ELISABETA Alba Iulia, informează turiștii austrieci și cele peste 200 de agenții de turism din țară și din străinătate cu care are încheiate contracte de colaborare:

Elit - Gustul Desăvârșit

– începând cu data de 01.01.2023, nu va mai onora nicio cerere de rezervare pentru turiștii austrieci pe o perioada nedeterminată
– nu va mai accepta plata cu carduri emise de către instituțiile bancare austriece!

Recurgem la aceste masuri in semn de protest fata de votul negativ al Austriei pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen.”, au scris reprezentanții Hotel Elisabeta, pe facebook.

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Austria a reușit să blocheze decizia favorabilă în Consiliul JAI, pentru aderarea la Schengen fiind necesară unanimitate. Olanda i s-a alăturat, în condițiile în care se opune aderării Bulgariei, iar votul a fost dat „la pachet cu România”.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Răzbunarea românilor continuă în SCANDALUL SCHENGEN: Un colos românesc cu afaceri de peste un miliard de euro anulează parteneriatele cu băncile austriece și olandeze

Ziarul Unirea

Publicat

în

Răzbunarea românilor continuă în SCANDALUL SCHENGEN: Un colos românesc cu afaceri de peste un miliard de euro anulează parteneriatele cu băncile austriece și olandeze

Austria va începe să simtă pe propria piele prețul pentru umilirea României privind aderarea la Schengen. Un colos cu afaceri de peste un miliard de euro trece la măsuri radicale.

Companiile asociate Romanian Business Chamber, însumând peste 1 miliard de euro cifră de afaceri, au început demersurile privind anularea parteneriatelor cu instituțiile bancare austriece și olandeze, arată asociația într-un comunicat remis public pe data de 10.12.2022.

Toate companiile atât cu capital românesc, cât și cele cu capital străin, membre ale Asociației Romanian Business Chamber (RBC) au început din data de 09.12.2022 demersurile pentru anularea parteneriatelor cu instituțiile bancare austriece și olandeze. Acest lucru include atât închiderea efectivă a conturilor bancare ale fiecărei companii, cât și rezilierea convențiilor privind plata salariilor angajaților în conturi la aceste bănci străine.

Elit - Gustul Desăvârșit

Companiile membre ale Asociației Romanian Business Chamber însumează o cifră de afaceri de peste 1 miliard euro și peste 20.000 angajați.

„Toate companiile membre ale asociației Romanian Business Chamber își regândesc parteneriatele în urma șantajului la adresa României făcut de Austria și Olanda în Consiliul JAI, unde aceste țări au votat împotriva intrării României în Schengen. România îndeplinește toate condițiile pentru a fi în Schengen, votul negativ al acestor tări împotriva României fiind complet nejustificat, abuziv și vădit făcut cu rea credință”, a spus Paula Pîrvănescu, Președinte RBC.

Deși de 11 ani România îndeplinește toate condițiile pentru a fi membră Schengen, arată multiple rapoarte ale Comisiei Europene și rezoluții ale Parlamentului European, i s-a refuzat constant accesul în acest spațiu al liberei circulații.

„Respingerea intrării României în spațiul Schengen afectează în mod negativ atât economia țării noastre, cât și economiile celorlalte state membre ale Uniunii Europene. Neacceptarea României în spațiul Schengen îngreunează dezvoltarea societăților cu capital românesc, descurajează investițiile străine directe, afectează menținerea și creșterea locurilor de muncă în companiile private, lucruri ce se răsfrâng negativ asupra prosperității tuturor românilor”, a mai spus Paula Pîrvănescu.

În cei 11 ani de zile de când îndeplinește toate criteriile tehnice de aderare la spațiul Schengen, România a avut o pierdere de aproximativ 25 miliarde euro cel puțin, arată multiple rapoarte de evaluare.

Asociația Romanian Business Chamber a fost înființată în anul 2020 cu scopul de a conecta oamenii de afaceri din România la noi oportunități de afaceri și investiții atât în exteriorul cât și în interiorul țării, ceea ce le va aduce șansa internaționalizării companiei și extinderea business-ului.

„Asociația Romanian Business Chamber va întreprinde toate demersurile naționale și internaționale necesare pentru ca Austria și Olanda să-și revizuiască poziția față de intrarea României în Schengen. Până la un vot pozitiv din partea acestor țări, toate firmele membre ale RBC vor renunța la serviciile oferite în România de instituțiile bancare austriece și olandeze”, a concluzionat Paula Pîrvănescu, Președinte RBC.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

9-11 decembrie 2022| Cel mai mare târg de nunți organizat la Alba Iulia: Câți expozanți reunește Tres Belle Wedding Fest și ce surprize are

Ziarul Unirea

Publicat

în

9-11 decembrie 2022| Cel mai mare târg de nunți organizat la Alba Iulia: Câți expozanți reunește Tres Belle Wedding Fest și ce surprize are

În cursul zilei de ieri, 9 decembrie, s-au deschis porțile celui mai mare târg de nunți organizat la Alba Iulia, unde un număr de 46 de expozanți din toate domeniile au decis să se prezinte pentru a-și expune ofertele tuturor curioșilor de o altfel de experiență.

Numit Tres Belle Wedding Fest, evenimentul te ajută să descoperi cei mai buni furnizori ai industriei de nuntă, inclusiv testarea produselor, vizionarea/probarea rochiilor de mireasă, costumelor bărbătești sau verighetei și multe alte surprize.

Elit - Gustul Desăvârșit

De la cele mai gustoase prăjituri până la cele mai rafinate preparate, și chiar și mâncăruri tradiționale la care se poate doar visa, trebuie să mai amintim doar un veritabil cheese bar sau deliciosul Jambon Bar, iar lista nu se termină aici.

În timpul evenimentului va avea loc o tragere la sorți, iar organizatorul, Tres Belle Events alături de Cosmopolitan Events, pun la dispoziție diverși parteneri, pentru a oferi prin tragere la sorți 5 premii generoase, dintre care unul include odihnă la munte.

Program eveniment

Sâmbătă, 10 Decembrie, între orele 10.00-20.00;

Duminică, 11 Decembrie, între orele 10.00-19.00;


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2022 Ziarul Unirea