I-a arătat cine-i „cocoșu-n casă”. Polițist bătut de soție a apelat la 112 și a cerut ajutorul colegilor

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

I-a arătat cine-i „cocoșu-n casă”. Polițist bătut a apelat la 112 și a cerut ajutorul colegilor

Un poliţist din Prahova a sunat la 112 a cerut ajutor din partea colegilor săi din cauza soţiei sale care devenise agresivă. Într-un acces de furie, femeia şi-a atacat bărbatul şi fiica în vârstă de 16 ani. Poliţistul bătut a solicitat ordin de protecţie în regim de urgenţă.

Este pentru prima dată când poliţiştii din Prahova sunt nevoiţi să acorde un ordin de protecţie pentru un coleg de-al lor agresat de soţie. Scandalul a izbucnit joi noapte, în locuinţa unui poliţist domiciliat în comuna prahoveană Floreşti.

ELIT

Omul legii lucrează la postul de poliţie din Filipeştii de Pădure şi este în sistem încă din anul 2005. Soţia sa a avut o ieşire violentă, pe fondul unui conflict spontan, în timpul căreia şi-a îmbrâncit fiica în vârstă de 16 ani şi şi-a lovit soţul poliţist în faţă cu pumnul. Speriat de reacţia nevestei, poliţistul a preferat să ceară ajutor la 112 decât să răspundă la rândul lui cu violenţă.

Femeia nu este cunoscută cu afecţiuni psihice, conform unor surse apropiate de anchetă. În acest caz poliţiştii prahoveni au deschis un dosar penal pentru violenţă în familie. Aceştia au considerat că situaţia este destul de gravă şi există risc de pericol iminent, motiv pentru care au impus un ordin de protecţie probizoriu, valabil pentru o perioadă de cinci zile. Soţia agresivă este nevoită acum să plece de acasă.

Nici poliţistul şi nici fiica lui nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, refuzând transportul la spital.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419