Rămâi conectat

Actualitate

HOROSCOP DRAGOSTE 2022: Cum stai cu iubirea în anul ce vine, în funcție de zodia ta

Publicat

în

HOROSCOP DRAGOSTEI 2022: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioară, balanță, scorpion, săgetător, capricorn, vărsător, pești

Anul 2022 este despre pasiune, sentimente puternice și dovezi de iubire. În plus, trei zodii vor avea șansa de a-și întâlni sufletul pereche în 2022, mai exact Peștii, Racii și Taurii.

Citește și: Horoscop CHINEZESC 2022. Zodiac pentru: șobolan, bivol, tigru, iepure, dragon, șarpe, cal, capră, maimuță, cocoș, câine, mistreț

Contextul astral le va oferi nativilor zodiacului ocazia de a experimenta lucruri noi în plan sentimental.

Horoscopul dragostei pentru 2022 – Berbec

Compromisul este întotdeauna cheia Berbecului. Acesta este o zodie foarte încăpățânată. Se spune că nativele din zodia Berbec vor căuta întotdeauna ceva fantastic. Berbecii sunt compatibili cu mulți oameni, dar doar pentru o perioadă scurtă de timp. Ei vor o relație de lungă durată. Anul 2022 va fi pentru acești nativi, un prilej de a se bucura de lucrurile mici, dar de a medita la cele mari.

Electrica Furnizare Discount
Horoscopul dragostei pentru 2022 – Taur

Taurii sunt niște persoane sensibile. Nativele acestei zodii trebuie să fie foarte atente, pentru că trebuie să aleagă și cu sufletul, dar și cu mintea. Taurii nu găsesc ușor dragostea în anul 2022. Aceștia trebuie să se elibereze de toate cutumele pe care le au și să devină puțin vulnerabili. În 2022 vor învăța cum să fie puternici și siguri pe ei. Pe la jumătatea anului 2022 vor avea parte de o mare surpriză și vor întâlni sufletul pereche. Taurii trebuie să-și îmbunătățească zonele de slăbiciune.

Horoscopul dragostei pentru 2022 – Gemeni

Gemenii sunt fantastic de guralivi, ei trebuie să comunice. Trebuie să învețe să fie entuziasmați și demni de încredere. Pe la jumătatea anului, Gemenii vor avea parte de o mare surpriză, chiar să-și întâlnească sufletul pereche.

Horoscopul dragostei pentru 2022 – Rac

Racul trebuie să lucreze la abilitatea de a se ierta pe el. Aceștia iartă, dar nu uită pentru nimic în lume. Anul următor ar trebui să găsească o activitate de zi cu zi care să le permită să se elibereze de toate cutumele.

Citește și: HOROSCOP 2022, previziunile anului, pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioară, balanță, scorpion, săgetător, capricorn, vărsător, pești

Horoscopul dragostei pentru 2022 – Leu

Nativele Leu au nevoie de cineva care să înțeleagă cu adevărat ce este în ele. Leii sunt însoțiți mereu de noroc. 2022 este anul în care începeți să credeți în voi. În acest an, trebuie să te concentrezi asupra prezentului, dar și viitorului și să abandonezi trecutul.

Horoscopul dragostei pentru 2022 – Fecioară

Astrele te vor face să trăiești un an foarte fluctuant și în ceea ce privește viața sexuală. 2022 va fi un an al schimbărilor și al revelației. Învață să privești lucrurile în mod obiectiv și vei găsi fericirea acolo unde te așteptai cel mai puțin. Fiți realiști!

Horoscopul dragostei pentru 2022 – Balanță

Balanțele pot conta pe anul 2022, pentru a-și readuce încrederea în viață. Vor fi din nou plini de speranță și trebuie să mai lase garda jos. O Balanță tristă este o Balanță care nu are dragoste. Acestea fără dragoste se dezechilibrează, ele trebuie să trăiască pentru cineva.

Horoscopul dragostei pentru 2022 – Scorpion

Anul acesta, dacă vor fi singuri, Scorpionii trebuie să se lupte cu singurătatea, să o accepte, pentru că au o perioadă cu certuri intense. Dacă vor rămâne credincioși familiei, vor trece peste aceste praguri destul de dificile din viața lor sau vor rămâne singuri.

Citește și: Mesaje de dragoste. Scurte declarații de iubire pentru ea și pentru el. Mesaje de iubire

Horoscopul dragostei pentru 2022 – Săgetător

Anul acesta, Săgetătorii vor avea parte de schimbări majore, chiar și în viața amoroasă. Este posibil să începeți o afacere, să treceți la o altă etapă. Nu va fi o perioadă ușoară, dar mereu veți găsi resursele necesare să treceți peste.

Horoscopul dragostei pentru 2022 – Capricorn

Stabilitatea Capricornilor, în iubire, ar putea suferi o schimbare. Aceștia ar putea fi mai deschiși la experiențele de viață, în general, ei fiind mai conservatori. Nativii singuri vor înțelege că este momentul să le mai dea o șansă celor care demonstrează în realitate interes pentru ei.

Horoscopul dragostei pentru 2022 – Vărsător

Indiferent de starea în care se află relația lor actuală, anul 2022 va fi un an în care vor merge mai departe cu alegerea pe care au făcut-o și nu vor regreta. Cei care sunt singuri se vor concentra mai mult pe ei și vor găsi persoana potrivită în fața căreia să se deschidă. Dacă au o relație serioasă, vor face următorul pas cu multă înțelepciune și responsabilitate emoțională.

Horoscopul dragostei pentru 2022 – Pești

Pentru nativii zodiei Pești, anul 2022 va fi un an al eliberării. Aceștia vor avea mai multe oportunități de lucruri noi, iar experiențele lor vor fi mult mai intense.

Sursa: antena3.ro

Publicitate

Actualitate

Creștere RECORD la dobânzile cu care România se împrumută: De la 2,65% la 5,37%

Publicat

în

Creștere RECORD la dobânzile cu care România se împrumută: De la 2,65% la 5,37%

România înregistrează în ultima perioadă o creștere record a dobânzilor la care se împrumută. Cele mai mari dobânzi din Uniunea Europeană, arată datele Băncii Centrale Europene. Concret, în decembrie 2021, conform BCE, cu 5,37%, România se împrumuta la cele mai mari dobânzi pe termen lung din Uniunea Europeană (Long-term interest rate statistics for EU Member States (europa.eu).

Februarie 2021 dobândă de 2,65% – Decembrie 2021, dublu: 5,37%

Dar problema vine abia de aici, dacă ne raportăm la nivelul la care ne împrumutam la începutul anului 2021. Conform datelor BCE, nivelul ratei dobânzii pe termen lung pentru România înregistrat în decembrie, de 5,37%, este mai mult decât dublu față de cel din februarie 2021, când era de 2,65%.

Ca să ne facem o idee, în ultimii ani, un nivel mai mare decât al ratei dobânzilor pe termen lung la împrumut, altul decât cel din decembrie 2021 a mai fost consemnat doar în iunie 2013 (5,43%). Deci acum 7 ani. De asemenea, niveluri constant peste 4% au fost înregistrate în perioada 2018 și 2019, când rata dobânzii pe termen lung nu a coborât niciodată sub 4%.

Electrica Furnizare Discount

Mai mult, din aprilie 2020, lună de criză pandemică și lockdown, (cu o rată de 4,83%) și până în februarie 2021 (2,65%) nivelul dobânzilor pe termen lung la împrumuturi pentru România a avut o tendință constantă de scădere de la o lună la alta, cu o singură excepție minoră.

Dobânzile din alte state: Bulgaria 0,44%, Cehia 2,62%, Polonia 3,35%

După februarie 2021, nivelul dobânzilor la împrumuturi pe termen lung s-a menținut sub 4% până în luna august (3,72%), cu tendință crescătoare. Dar în decembrie a ajuns la la 5,37%. Evidența poate fi observată în aceste statistici, le fel cum, din păcate, observăm și dobânzile mici sau foarte mici la care se împrumută alte state: Bulgaria la 0,44%, Cehia la 2,62%, Polonia la 3,35%, Ungaria la 4,40%, comparatuv cu noi, care ajungem la 5,4%. Toate datele, în acest link!

Costurile dobânzilor: în buzunarul românilor și în ratele de la bancă

Soluția ar trebui să vină de la Guvern: este riscant pentru economia României să se împrumute la cele mai mari dobânzi, să pierdem încrederea agențiilor de rating, încrederea investitorilor. Mai ales într-un an 2022 în care au crescut cheltuielile sociale, când deficitul trebuie finanțat din împrumuturi, dar iată, noi ne împrumutăm la cele mai mari costuri. La fel cum o soluție este ca deficitul să fie mai mic și să existe măsuri care să consolideze economia, nu să o destabilizeze. Iar aceste costuri se vor simți în buzunarul românilor: mai ales în ratele crescute la bănci și prețul euro.

Citește mai mult

Actualitate

Plafonarea prețurilor la curent și gaze: Guvernul se va reuni astăzi să adopte ordonanța pentru facturile la energie

Publicat

în

Plafonarea prețurilor la curent și gaze: Guvernul se va reuni astăzi să adopte ordonanța pentru facturile la energie

Partidele din coaliția de guvernare s-au înțeles, luni, pe marginea unui set de măsuri privind plafonarea prețurilor la curent și gaze de la 1 februarie, au spus surse din arcul guvernamental pentru stiripesurse.ro.

Potrivit surselor citate, furnizorii de energie care nu respectă legea și emit facturi umflate sau nu aplică reducerilor destinate populației, dar și furnizorii care nu refac toate facturile greșite emise deja ar urma să fie amendați cu 200.000 de lei, au decis luni seară membrii coaliției.

Guvernul se va reuni marți, de la ora 16.00, pentru a adopta OUG care introduce un nou plafon al prețurilor la energie. Printre măsurile care ar urma să fie introduse de Guvern se numără și:

Electrica Furnizare Discount

– Scăderea plafonului la energie electrică de la 1 leu la 0,8 lei per KW. De asemenea, limita consumului să crească de la 300 de KW la 500 de KW pentru care se calculează acest preţ, practic reiese o compensare de 0,291 lei per KW, ceea ce va însemna că la consumator se va percepe 0,68 bani pe KW. Pentru IMM-uri, pentru consumatorii mari, non-casnici, va fi plafonat preţul la energie electrică la un leu pe KW.

– La gazele naturale, plafonul va scădea de la 0,37 la 0,31 lei pe KW, iar limita de consum pentru 5 luni de zile va creşte de la 1.000 la 1.500 KW. De asemenea, se va aplica un discount de 40%, de la 33 la 40%, asigurându-se astfel un preţ de 0,221 lei per KW. Pentru IMM-uri, şcoli, spitale, biserici, industria alimentară se va asigura un preţ de 0,37 lei per KW.

Peste două milioane de facturi pentru furnizarea energiei electrice au fost deja recalculate, în urma controalelor efectuate fiind date amenzi în valoare de peste 600.000 lei, potrivit ANRE.

De asemenea, ANPC a aplicat amenzi contravenţionale în valoare de 195.000 de lei companiilor furnizoare de electricitate şi de gaze naturale, pentru nerespectarea legii în emiterea facturilor.

Săptămâna trecută, Executivul a introdus obligativitatea recalculării facturilor la energie emise eronat, cele unde nu au fost aplicate mecanismele de plafonare şi compensare, furnizorii având obligaţia recalculării în termen de 15 zile, a anunţat ministrul Energiei, Virgil Popescu, la briefingul de la finalul şedinţei de Guvern.

Sursa: stiripesurse.ro

Citește mai mult

Actualitate

Certificatul verde NU expiră de la 1 februarie. Doar cei care vor să călătorească în UE au nevoie de doza booster

Publicat

în

Certificatul verde NU expiră de la 1 februarie. Doar cei care vor să călătorească în UE au nevoie de doza booster

Certificatele COVID vor fi în continuare valabile în România și după 1 februarie, chiar dacă au trecut 9 luni de la primele două doze, a anunțat ministrul Sănătății, Alexandru Rafila. În schimb, pentru călătorii în Uniunea Europeană, va fi nevoie de administrarea dozei „booster”, conform unei decizii luate de Comisia Europeană.

„Nu am luat încă o decizie, dar e foarte probabil să nu modificăm condițiile interne, cel puțin pentru moment, în ceea ce privește acest certificat. Adică vaccinarea va rămâne valabilă. El oricum are o valabilitate în momentul de față, care este înscrisă pe certificat, până la data de 30 iunie 2022. Sigur că lucrurile acestea le vor reevalua când vom trece de acest val pandemic și o să vedem dacă și la nivelul UE nu se va reveni în ceea ce privește utilitatea sau modul de utilizare a acestui certificat, valabilitatea lui și vaccinarea cu două sau cu trei doze, după caz”, a declarat Rafila la Digi24.

Vineri, ministrul Rafila anunța că certificatul verde expiră la 1 februarie pentru persoanele care s-au vaccinat în urmă cu peste 9 luni și nu au făcut doza booster.El a explicat că măsura este o directivă europeană.

Electrica Furnizare Discount

Sursa: stiripesurse.ro

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare