Rămâi conectat

Actualitate

HOROSCOP DRAGOSTE 2022: Cum stai cu iubirea în anul ce vine, în funcție de zodia ta

Ziarul Unirea

Publicat

în

HOROSCOP DRAGOSTEI 2022: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioară, balanță, scorpion, săgetător, capricorn, vărsător, pești

Anul 2022 este despre pasiune, sentimente puternice și dovezi de iubire. În plus, trei zodii vor avea șansa de a-și întâlni sufletul pereche în 2022, mai exact Peștii, Racii și Taurii.

Citește și: Horoscop CHINEZESC 2022. Zodiac pentru: șobolan, bivol, tigru, iepure, dragon, șarpe, cal, capră, maimuță, cocoș, câine, mistreț

Contextul astral le va oferi nativilor zodiacului ocazia de a experimenta lucruri noi în plan sentimental.

Horoscopul dragostei pentru 2022 – Berbec

Compromisul este întotdeauna cheia Berbecului. Acesta este o zodie foarte încăpățânată. Se spune că nativele din zodia Berbec vor căuta întotdeauna ceva fantastic. Berbecii sunt compatibili cu mulți oameni, dar doar pentru o perioadă scurtă de timp. Ei vor o relație de lungă durată. Anul 2022 va fi pentru acești nativi, un prilej de a se bucura de lucrurile mici, dar de a medita la cele mari.

Horoscopul dragostei pentru 2022 – Taur

Taurii sunt niște persoane sensibile. Nativele acestei zodii trebuie să fie foarte atente, pentru că trebuie să aleagă și cu sufletul, dar și cu mintea. Taurii nu găsesc ușor dragostea în anul 2022. Aceștia trebuie să se elibereze de toate cutumele pe care le au și să devină puțin vulnerabili. În 2022 vor învăța cum să fie puternici și siguri pe ei. Pe la jumătatea anului 2022 vor avea parte de o mare surpriză și vor întâlni sufletul pereche. Taurii trebuie să-și îmbunătățească zonele de slăbiciune.

Horoscopul dragostei pentru 2022 – Gemeni

Gemenii sunt fantastic de guralivi, ei trebuie să comunice. Trebuie să învețe să fie entuziasmați și demni de încredere. Pe la jumătatea anului, Gemenii vor avea parte de o mare surpriză, chiar să-și întâlnească sufletul pereche.

Horoscopul dragostei pentru 2022 – Rac

Racul trebuie să lucreze la abilitatea de a se ierta pe el. Aceștia iartă, dar nu uită pentru nimic în lume. Anul următor ar trebui să găsească o activitate de zi cu zi care să le permită să se elibereze de toate cutumele.

Citește și: HOROSCOP 2022, previziunile anului, pentru fiecare zodie: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioară, balanță, scorpion, săgetător, capricorn, vărsător, pești

Horoscopul dragostei pentru 2022 – Leu

Nativele Leu au nevoie de cineva care să înțeleagă cu adevărat ce este în ele. Leii sunt însoțiți mereu de noroc. 2022 este anul în care începeți să credeți în voi. În acest an, trebuie să te concentrezi asupra prezentului, dar și viitorului și să abandonezi trecutul.

Horoscopul dragostei pentru 2022 – Fecioară

Astrele te vor face să trăiești un an foarte fluctuant și în ceea ce privește viața sexuală. 2022 va fi un an al schimbărilor și al revelației. Învață să privești lucrurile în mod obiectiv și vei găsi fericirea acolo unde te așteptai cel mai puțin. Fiți realiști!

Horoscopul dragostei pentru 2022 – Balanță

Balanțele pot conta pe anul 2022, pentru a-și readuce încrederea în viață. Vor fi din nou plini de speranță și trebuie să mai lase garda jos. O Balanță tristă este o Balanță care nu are dragoste. Acestea fără dragoste se dezechilibrează, ele trebuie să trăiască pentru cineva.

Horoscopul dragostei pentru 2022 – Scorpion

Anul acesta, dacă vor fi singuri, Scorpionii trebuie să se lupte cu singurătatea, să o accepte, pentru că au o perioadă cu certuri intense. Dacă vor rămâne credincioși familiei, vor trece peste aceste praguri destul de dificile din viața lor sau vor rămâne singuri.

Citește și: Mesaje de dragoste. Scurte declarații de iubire pentru ea și pentru el. Mesaje de iubire

Horoscopul dragostei pentru 2022 – Săgetător

Anul acesta, Săgetătorii vor avea parte de schimbări majore, chiar și în viața amoroasă. Este posibil să începeți o afacere, să treceți la o altă etapă. Nu va fi o perioadă ușoară, dar mereu veți găsi resursele necesare să treceți peste.

Horoscopul dragostei pentru 2022 – Capricorn

Stabilitatea Capricornilor, în iubire, ar putea suferi o schimbare. Aceștia ar putea fi mai deschiși la experiențele de viață, în general, ei fiind mai conservatori. Nativii singuri vor înțelege că este momentul să le mai dea o șansă celor care demonstrează în realitate interes pentru ei.

Horoscopul dragostei pentru 2022 – Vărsător

Indiferent de starea în care se află relația lor actuală, anul 2022 va fi un an în care vor merge mai departe cu alegerea pe care au făcut-o și nu vor regreta. Cei care sunt singuri se vor concentra mai mult pe ei și vor găsi persoana potrivită în fața căreia să se deschidă. Dacă au o relație serioasă, vor face următorul pas cu multă înțelepciune și responsabilitate emoțională.

Horoscopul dragostei pentru 2022 – Pești

Pentru nativii zodiei Pești, anul 2022 va fi un an al eliberării. Aceștia vor avea mai multe oportunități de lucruri noi, iar experiențele lor vor fi mult mai intense.

Sursa: antena3.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate Prin intermediul unui ordin semnat de președintele CNAS și publicat în Monitorul Oficial, s-a introdus o nouă regulă referitoare la prelungirea valabilității adeverinței înlocuitoare a Cardului Național de Asigurări de Sănătate până la momentul emiterii cardului duplicat. Citește și: Cardul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea