Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Horia Brenciu părăsește “Vocea României” pentru “Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

horia-brenciuPro TV și în special echipa de la “Vocea României” au rămas se pare fără vedeta Horia Brenciu, după ce artistul ar fi semnat un contract de colaborare cu principalul post concurent, Antena 1.

Unul dintre cei mai bine plătiți cântăreți din România la ora actuală, Brenciu, va face parte din juriul concursului “Te cunosc de undeva”.

Întrebarea ridicată de jurnaliști, imediat după aflarea veștii, se referă la cine îl va înblocui pe Horia în juruiul de la “Vocea României”, însă până acum nu a vost vehiculat niciun nume.

Potrivit reporter virtual.ro, primele zvonuri ca vedeta se gândeste serios sa paraseasca proiectul de la Pro TV au aparut acum trei zile cand simpaticul cantaret a aparut la matinalul de la Antena 1 si si-a promovat cele doua concerte pe care le va avea la finalul lunii martie. În plus, spectacolele lui Brenciu sunt recomandate de Antena 1.

Conform presei centrale, fostul membru al juriului  „Vocea României” ar fi încasat de la Pro TV, doar pentru primul sezon al emisiunii concurs, circa 25.000 de euro, iar pentru următoarele două sume chiar mai mari.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea