// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
Festivalul Roman Apulum - 2019

Horațiu Florea, la prima reuniune a coordonatorilor județeni ai Pro România. Primul Congres va avea loc în 20-21 octombrie

Coordonatorul Pro România, filiala Alba, Horațiu Florea, a participat, joi, la Constanța, la prima reuniune a coordonatorilor județeni ai Pro România. Cu această ocazie s-a stabilit data congresului, în 20-21 octombrie, când va fi aleasă conducerea partidului şi vor fi desemnaţi candidaţii la europarlamentare.

”Am participat, joi, la Constanța, la prima reuniune la nivel național cu toți coordonatorii județeni pentru a stabili principalele direcții strategice și linii de acțiune ale partidului”, a scris, joi, Horațiu Florea, pe pagina de Facebook a Pro România.

Horațiu Florea a fost împuternicit la începutul lunii iulie în funcția de coordonator al Pro România, filiala Alba. Partidul a fost înființat de Victor Ponta, Daniel Constantin și Sorin Câmpeanu.

“Îmi doresc să construim împreună Pro România ca o alternativă serioasă la modul precar şi deficitar în care au ajuns partidele tradiţionale să facă politică. Trebuie să readucem decenţa, competenţa şi profesionalismul în viaţa publică şi să le arătăm oamenilor că suntem pregătiţi şi avem proiecte şi soluţii concrete la problemele cu care se confruntă”, a declarat liderul Pro România, Victor Ponta, la reiuniune, potrivit unui comunicat de presă trimis de Pro România.

Până la congres, Pro România îşi propune definitivarea structurilor din teritoriu şi organizarea a cel puţin opt întâlniri regionale în care reprezentanţii conducerii centrale vor avea discuţii şi consultări cu membrii şi simpatizanţii partidului.

”De asemenea, Pro România îşi propune să iniţieze o dezbatere amplă la care să participe mediul de afaceri, societatea civilă, structurile sindicale şi mediul universitar pentru realizarea şi promovarea unui set de măsuri socio-economice urgente care se impun pentru a evita dezastrul spre care România se îndreaptă din cauza iresponsabilităţii lui Liviu Dragnea şi a incompetenţei guvernului Dăncilă. Toate aceste proiecte concrete vor fi reunite sub forma unei Agende de Bună Guvernare”, se mai arată în comunicatul Pro România.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la Horațiu Florea, la prima reuniune a coordonatorilor județeni ai Pro România. Primul Congres va avea loc în 20-21 octombrie

  1. m 24.08.2018 la 9:03

    Politica noua cu oameni vechi 😁. Lasa-ne mai pui de psd-ist cu poveștile astea de adormit copiii și cu gainarelile astea