Rămâi conectat

Politică Administrație

Horațiu Florea, la prima reuniune a coordonatorilor județeni ai Pro România. Primul Congres va avea loc în 20-21 octombrie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Coordonatorul Pro România, filiala Alba, Horațiu Florea, a participat, joi, la Constanța, la prima reuniune a coordonatorilor județeni ai Pro România. Cu această ocazie s-a stabilit data congresului, în 20-21 octombrie, când va fi aleasă conducerea partidului şi vor fi desemnaţi candidaţii la europarlamentare.

”Am participat, joi, la Constanța, la prima reuniune la nivel național cu toți coordonatorii județeni pentru a stabili principalele direcții strategice și linii de acțiune ale partidului”, a scris, joi, Horațiu Florea, pe pagina de Facebook a Pro România.

Horațiu Florea a fost împuternicit la începutul lunii iulie în funcția de coordonator al Pro România, filiala Alba. Partidul a fost înființat de Victor Ponta, Daniel Constantin și Sorin Câmpeanu.

„Îmi doresc să construim împreună Pro România ca o alternativă serioasă la modul precar şi deficitar în care au ajuns partidele tradiţionale să facă politică. Trebuie să readucem decenţa, competenţa şi profesionalismul în viaţa publică şi să le arătăm oamenilor că suntem pregătiţi şi avem proiecte şi soluţii concrete la problemele cu care se confruntă”, a declarat liderul Pro România, Victor Ponta, la reiuniune, potrivit unui comunicat de presă trimis de Pro România.

Până la congres, Pro România îşi propune definitivarea structurilor din teritoriu şi organizarea a cel puţin opt întâlniri regionale în care reprezentanţii conducerii centrale vor avea discuţii şi consultări cu membrii şi simpatizanţii partidului.

”De asemenea, Pro România îşi propune să iniţieze o dezbatere amplă la care să participe mediul de afaceri, societatea civilă, structurile sindicale şi mediul universitar pentru realizarea şi promovarea unui set de măsuri socio-economice urgente care se impun pentru a evita dezastrul spre care România se îndreaptă din cauza iresponsabilităţii lui Liviu Dragnea şi a incompetenţei guvernului Dăncilă. Toate aceste proiecte concrete vor fi reunite sub forma unei Agende de Bună Guvernare”, se mai arată în comunicatul Pro România.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Supraveghere video în comuna Daia Română: Licitația de peste 300.000 de lei, lansată în SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Supraveghere video în comuna Daia Română: Licitația de peste 300.000 de lei, lansată în SEAP Administrația comunei Daia Română, a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, licitația care prevedere montarea de camere video de supraveghere în diverse locații din zonă. Această inițiativă face parte dintr-un efort mai amplu de creștere a securității și siguranței […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea