Ziarul Unirea

Holograma U.S.R.

Holograma U.S.R.

Broscăria politică românească a parcurs din 90″ încoace câteva etape esențiale, prima dintre ele fiind metamorfoza P.C.R.-ului în F.S.N. și apoi splitarea acestuia în grupările neocomuniste consacrate, P.R.M., VATRA ROMÂNEASCĂ, P.U.N.R. și evident surorile gemene P.S.D. și P.D.

După desemnarea turnătorului securist, Traian Băsescu, ca principal coordonator al distrugerii partidelor istorice, P.N.L.și P.N.Ț., broscăria a intrat în etapa facerii noii identități, pentru fostele ” jeturi securiste”, cea pro-europeană și neapărat anti-Iliescu..

ELIT

Jocurile au început să fie dirijate, prin intermediul acestora, de șmecheri din afara României care au început să profite de marea calitate a acestora, ” instinctul de slugă și trădător..

Acum apare ” Nea Cartuș” , adică personajul care a turnat la securitate, a tras în oameni la revoluție, s-a dat apoi cu Iliescu, și-a făcut certificat se revoluționar, s-a făcut pe rând pedelist, johanist și acum userist..
El este, mereu, în trend cu moda politică a vremii..

Iată-l cum luptă cu ” penalii”, cu pensiile speciale, cu corupția, în general cu orice îi aduce beneficii materiale, pentru că el are o ” conștiință” bazată pe principiul că Universul are o singură esență..” Bunăstarea”
După ” prosteala cu ” 10 August”, în care a reușit să-l pună la pământ pe Dragnea, ” Nea Cartuș” urmează să-și facă mendrele cum n-a mai făcut-o până acum..
De la portarul spitalului, la șeful procurorilor, el face angajările, el face legea..

Și acum de la Bruxelles..Așa că rămâne să ne dăm unii altora în cap, să ne acuzăm în familie care suntem mai „pesediști”, care mai nepricepuți în a pricepe politica..

Mircea TRIFU, consilier local A.N.A.

1 comentariu

Ilie Ratiu 17 iulie 2020 at 9:06

Ce ati fumat domnul Trif? NU va fie cu suparare, dar un asa delir literar nu am vazut nicaieri. Si de ce ati inceput sa creati articole la fel precum presa psd-ist, fsn-ista incercand sa asociati unui nume/partid niste personaje si fapte ce nu au legatura cu el. Am tot observat atacuri la adresa USR in ultima perioada si curios din partea presei direct (ce ma cam duce cu gandul e, ca si presa e cam abonata la banul public si simte un pic de fior rece cu gandul ca sunt sanse sa isi piarda finantarea) dar si din parteadumneavoastra dl Trifu, mare Luceafar salvator al urbei, ceea ce ne da de inteles ca v-ati cam negociat bine la dl. Hava locul in CL pentru inca 4 ani de delir propagandistic. Impreuna cu USR putea-ti deveni o forta si sa ne scapati de obiceiurile astora de la PNL/PSD , dar ati prefarat sa va vindeti pentru inca un mandat. Rusine.

Comentariile sunt oprite