Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

HC Alba Sebeş – Naţional Rm. Vâlcea 24-21 (13-10) *A 12-a victorie la rând pentru echipa lui Weber

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

HC Alba Sebes bucurie74HC Alba Sebeş s-a impus în meciul cu Naţional Rm. Vâlcea, scor 24-21 (13-10) contând pentru etapa a 18-a a Seriei B din Divizia A, partidă disputată în Sala „Florin Fleşeriu”

Confruntarea ce a reprezentat a 12-a victorie consecutivă pentru gruparea din Sebeş a însemnat şi un duel între antrenorii locali Alexandru Weber şi Seviştean Popa (ultimul a absentat însă de la meci).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Un meci bun, cu intensitate, în care am condus în permanenţă. Suntem în grafic, am realizat un nou succes şi sperăm la Liga Naţională. Diferenţa putea fi mai concludentă, însă am ratat foarte mult, inclusiv 4 aruncări de la 7 metri„, a punctat antrenorul Alexandru Weber.

HC Alba Sebeş se clasează pe ultima treaptă a podiumului (40 de puncte, 13 succese, un egal, două înfrângeri), la egalitate de puncte cu Mureşul Tg. Mureş, ocupanta locului secund şi este angrenată cu şanse mari în lupta pentru promovare, etapa viitoare având o deplasare dificilă, la Universitatea Piteşti.

Pentru gazde au înscris Paula Chirilă – 7 goluri, Ana Ciolan – 4, Lavinia Dobromir – 4, Marcela Malac – 4, Adriana Tămaş – 1, Mădălina Bonea – 1, Bianca Bogdan – 1, Paula Hoha – 1, Anişoara Durac – 1, din lot au mai făcut parte Daniela Vălean, Viorica Suba, Lenuţa Mormeci – Simina Neag, Andreea Petre, Alexandra Oncu, Irina Muntean.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea