Rămâi conectat

Sport

HC Alba Sebeş în turneu amical la Buzău *Negocieri cu CSM Cetate Deva pentru întărirea lotului

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

HC Alba Sebes24Cum debutul sezonului se apropie, meci la Oradea sâmbătă 25 ianuarie, formaţia HC Alba Sebeş intensifică ritmul pregătirilor, în weekend (vineri şi sâmbătă) fiind prevăzută participarea la un turneu amical la Buzău, alături de echipe din aceeaşi categorie, gazda HCM Buzău (locul 2 în Seria A), Ştiinţa Bacău (locul 5 în Seria A) şi colega de serie Universitatea Piteşti. Cu 4 formaţii „întinse” pe numai 5 puncte, se anunţă un retur de foc pentru divizionara secundă de handbal feminin HC Alba Sebeş.

Având un obiectiv categoric, promovarea în elită, echipa condusă de Alexandru Weber abordează partea secundă a stagiunii de pe poziţia a 4-a, cu 25 de puncte, contracandidate fiind Universitatea Piteşti (locul 3, 27 puncte), Mureşul Tg. Mureş (locul 2, 28 puncte) şi liderul CSM Slatina (30 de puncte). Un moment important va fi data de 27 ianuarie, când vor fi alegeri la vârful FRH şi se va lua în discuţie modificarea sistemului competiţional.

Recent, HC Alba Sebeş a susţinut o altă partidă de verificare, acasă, cu prim-divizionara CSM Cetate Deva, pierdută cu scorul 32-39. Ţinând cont de relaţiile cordiale între cele două cluburi, se speră în finalizarea negocierilor în privinţa direcţionării câtorva jucătoare de la Deva spre Sebeş, întrucât conjudeţenele nu au bifat nicio achiziţie în această pauză şi doresc întărirea lotului. „Suntem în discuţii avansate cu oficialii deveni pentru împrumutul unor handbaliste şi sperăm să le finalizăm pozitiv”, a declarat antrenorul Alexandru Weber. A doua echipă pregătită de Weber, Voinţa Savini Due Sebeş are de asemenea două întâlniri test, duminică, 19 ianuarie, în Sala „Florin Fleşeriu”, cu Universitatea Transilvania Cluj (orele 11.30 şi 16.30), echipă în compania căreia a încheiat turul în Seria B din Divizia A la handbal masculin (primul meci oficial în 2014 acasă, peste o săptămână, 26 ianuarie, cu HCM Făgăraş).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea