Rămâi conectat

Sport

HC Alba Sebeş – CS Timişoara 41-29 (18-17) *Weber are a doua victorie la rând în Sala „Florin Fleşeriu”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

HC Alba Sebeş a câştigat în etapa a doua a Diviziei A, în Sala „Florin Fleşeriu”, cu CS Timişoara, scor 41-29 (18-17). A fost al doilea succes stagional pentru echipa lui Weber, după cel obţinut în runda inaugurală, prin neprezentarea formaţiei HC Varady Oradea.

Am început bine, am condus 4-0 în primele minute, dar spre finalul actului întâi am avut o sincopă şi am permis adversarelor să se apropie, în condiţiile în care am jucat de două ori în inferioritate numerică. A doua repriză am început-o excelent, am primit un unic gol în primele 8 minute, când am înscris de 8 ori şi ne-am distanţat decisiv pentru o victorie concludentă. Sunt mulţumit pentru angajamentul fetelor, dar m-au deranjat greşelile neforţate pe care le-am făcut„, a declarat Alexandru Weber.

Printre cei circa 250 de spectatori s-au aflat notabilităţi locale şi reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Alba.

Au înscris Paula Chirilă – 8 goluri, Adriana Tămaş – 7, Mădălina Bunea – 6, Ana Maria Ciolan – 5, Bianca Bogdan – 5, Marcela Malac – 3, Irina Muntean – 3, Paula Hoha – 2, Alexandra Oncu – un gol, Andreea Petre – un gol, din lot au mai făcut parte Viorica Suba şi Lenuţa Mormeci – portari, Lavinia Dobromir – a suferit o accidentare la gleznă (lipsind Simina Neag – accidentată)

În etapa a 3-a, sâmbătă, 5 octombrie, HC Alba Sebeş evoluează în deplasare cu Universitatea „Constantin Brâncuşi” Tg. Jiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea