Rămâi conectat

Sport

Handbalistele de la CSO Cugir au cucerit Locul III la Turneul Internaţional “Cupa Budvar”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipa de handbal juniare IV a CSO Cugir a participat la Turneul Internaţional “Cupa Budvar” care a avut loc la Odorheiul Secuiesc, în perioada 19-21 iunie. Organizată de Asociaţia Judeţeană de Handbal Harghita, competiţia a adus faţă în faţă 8 echipe din ţară şi străinătate, care s-au confruntat în două serii de câte patru.

echipa handbal CSO CugirCSO Cugir a întâlnit echipele GYÖEI ETO, CSS FĂGĂRAŞ, CSM VSK Csikszereda. În urma rezultatelor obţinute, handbalistele cugirene s-au calificat în finala mică, jucând împotriva CSS Făgăraş pe care a învins-o cu 15 la 5.

La finalul competiţiei junioarele CSO Cugir s-au clasat pe locul trei, un rezultat ce putea fi maximizat din punctul de vedere al antrenorilor, prof. Micu Petru şi Başca Ioan.

Cu mai multă concentrare şi atenţie puteau ajunge în finala mare. Însă, fiind prima competiţie internaţională, presiunea a crescut pe umerii fetelor când au întâlnit echipa din Ungaria. A fost o experienţă benefică pentru fete, mai ales pentru că au avut ocazia să se confrunte cu echipe foarte bine pregătite” a precizat Micu Petru.

Lotul echipei de handbal junioare a fost format: Heroiu Mianda, Sopon, Bregariu Cosmina, Tomoşoiu Luiza, Sandu Ionela, Martinescu Mihaela, Cerchizan Timea, Costea Sorina, Dânşoreanu Denisa, Roman Karina, Grosu Teodora, Ursa Cătălina, Romaniuc Alina, Căprariu Adnana.

CSO Cugir a fost reprezentat şi în turneul final al Campionatului de Handbal Junioare V de la Mediaş, din 11-14 iunie. Trei sportive ale CSO Cugir, Tomoşoiu Luiza, Fleşeriu Denisa şi Moldovan Daniela au fost împrumutate şi au jucat pentru C.S.O Vulcan. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea