Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Gură de oxigen pentru ”alb-negri”: Deficitul de 20 de puncte, stabilit de FRF, a fost anulat

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

CSM Unirea Alba Iulia a scăpat de depunctare

Noua divizionară terță CSM Unirea Alba Iulia poate răsufla ușurată, a scăpat de o piatră de moară, iar acum poate trage adânc aer în piept, pentru a porni cu adevărat pe un nou drum.

Depunctarea de 20 de puncte, stabilită anterior, prin decizii succesive ale Comisiei de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal (FRF), a fost anulată. Se ajunsese la aceste măsuri din pricina datoriilor de la acea vreme ale clubului AFC Unirea 1924 față de fostul antrenor Adrian Bicheși și foștii jucători Alex Giurgiu și Ilie Adam.

De notat, însă, că între timp au ajuns în atenția comisiei federale de disciplină și etică alte solicitări de plată a drepturilor financiare restante, formulate de fostul antrenor Valentin Sinescu (va fi discutată în 5 octombrie) și foștii jucători Claudiu Morariu (va fi discutată în 7 septembrie) și Răducu Pocol. În acest din urmă caz comisia federală a decis să acorde un termen de grație de 5 zile pentru executarea integrală a obligațiilor de plată, fiind aplicată și o penalitate de 3.000 de lei. ”Acordă termen în data de 28.09.2022, ora 15.00, dată la care debitorul AFC Unirea 1924 să prezinte dovada plății față de creditorul Pocol Radu Alexandru conform Hotărârii nr. 285/CL/28.06.2022 rămasă definitivă prin nerecurare pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar și depunctarea”, se mai precizează în hotărârea Comisiei de Disciplină și Etică a FRF.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Lucian DĂRĂMUȘ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia a pierdut, la limită, finala Under 19! Dinamo București, campioană!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia a pierdut finala Campionatului Under 19, după 1-2 (0-1) cu Dinamo București, joc disputat la Buftea. Un joc pentru istoria „alb-negrilor” s-a încheiat cu o decepție, „câinii roșii” cucerind al doilea trofeu al sezonului, după Cupa României, realizând astfel eventul. CSM Unirea Alba Iulia trăiește o dezamăgire, în condițiile în care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea