Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Grupul Skepsis reprezintă Alba Iulia și România la cea de-a V-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru AMAFEST, organizat la Stuttgart, Germania

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Grupul Skepsis reprezintă Alba Iulia și România la cea de-a V-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru AMAFEST, organizat la Stuttgart, Germania!

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Evenimentul este organizat de Theater am Olgaeck (Stuttgart), în perioada 14-18 Iunie, sub deviza „Trăiește-ți visul!”, în cooperare cu orașul Stuttgart și Ministerul de Știință și Cultură Baden-Wurtenberg și reunește în acest an participanți din Ungaria, Estonia, Italia, Germania, India, Tunisia și Emiratele Arabe Unite.

Compania de teatru Skepsis participă pentru al treilea an consecutiv la acest eveniment și va reprezenta Alba Iulia și România cu spectacolul „Cine-i Stăpânul”, în genul Commedia dell Arte, o creație originală semnată de Viorel Cioflică.

„Prestațiile noastre au fost foarte apreciate anii trecuți și așteptările de la noi sunt mari. Dorim să surprindem și spre deosebire de genul absurd pe care l-am abordat la edițiile precedente, să propunem alt gen de spectacol la ediția prezentă. Am ales ”Cine-i Stăpânul?” în dorința de a prezenta un spectacol cu un ritm susținut, cu un comic spumos, în măsură să atragă toate vârstele. Fiind un eveniment internațional, spectacolul va fi jucat în limba engleză.” – Viorel Cioflică, regizor și coordonator, Grupul Skepsis.

Evenimentul are un pronunțat caracter artistic și intercultural, grupurile participante fiind încurajate să își prezinte spectacolele dar și cultura de proveniență. Programul festivalului este divers, cu spectacole de teatru, discuții, ateliere de formare și activități cu rol de familiarizare a participanților cu istoria și cultura locală, toate desfășurate sub crezul cel mai bine exprimat de Nelly Eichorn și Gustav Frank, regizori implicați în organizarea evenimentului: „În comunitatea teatrului, nu există străini, doar prieteni pe care încă nu i-ai cunoscut!”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un băiețel perfect sănătos s-a născut la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia în noaptea de Înviere

Bogdan Ilea

Publicat

în

Un băiețel perfect sănătos s-a născut la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia în noaptea de Înviere Un băiețel de 3,3 kilograme a venit pe lume, la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, în Noaptea de Înviere. Despre copiii care se nasc în această zi specială se spune că vor avea un destin […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea