Grupul Jidvei preconizează pentru 2018 afaceri de 40 milioane de euro. Compania mizează anul acesta pe export

Paul Voicu - Primar 2020

Grupul Jidvei preconizează pentru 2018 afaceri de 40 mil. Euro. Compania mizează anul acesta pe export.

Producătorul de vinuri Jidvei, deţinut de familia Necşulescu, şi-a bugetat pentru acest an afaceri mai mari cu 15% faţă de anul precedent şi merge cu paşi repezi spre pragul de 40 de milioane de euro.

ELIT

“Anul trecut am înregistrat o cifră de afaceri de 34 de milioane euro, datorate creşterii cantitative de peste 13%. Pentru anul 2018, preconizăm o creştere a cifrei de afaceri cu 15%“, a spus Cristian Şaitariu, directorul general al Jidvei, cea mai mare companie din sectorul vinurilor.

Jidvei realizează la export circa 3% din vânzări, livrând în SUA, Canada, Mexic, Japonia, China, Spania, Italia, Germania, Belgia, Olanda, Polonia, Marea Britanie, Franţa.

Mihail David - 2020

Pentru anul 2018, compania estimează o majorare de 20% a livrărilor pe pieţele cu comunităţi de români precum Spania şi Italia.

„Vom fi mai activi şi pe zona de export, dar şi în mediul online, mai ales în ceea ce priveşte segmentul de vinuri premium şi superpremium“, a mai spus Cristian Şaitariu.

Grupul Jidvei este cel mai mare producător de vin din România, având 2.500 de hectare de viţă-de-vie şi crame situate la Jidvei, Tăuni, Blaj şi Bălcaciu.

Sursa: zf.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...