Rămâi conectat

Actualitate

Grupul Daimler va rechema la service 2,6 milioane de mașini Mercedes-Benz, din China, din cauza unor probleme tehnice. Care este problema apărută

Ziarul Unirea

Publicat

în

În urma unei posibile probleme la sistemul automat de apel de urgență. grupul german Daimler AG va rechema în service 2,6 milioane de mașini Mercedes-Benz.

Softul ar putea să nu reuşească să comunice corect locaţia vehiculului în eventualitatea unui accident, au precizat autorităţile chineze. Problema poate fi rezolvată printr-o actualizare a softului sistemului automat de apel de urgenţă.

China este cea mai mare piaţă auto din lume.

Reprezentanţii Daimler au confirmat rechemarea, dar nu au precizat câte vehicule sunt afectate.

Luna trecută, în SUA au fost rechemate la service 1,29 milioane de maşini Mercedes-Benz pentru un motiv similar.

China va rămâne cea mai mare piaţă a Mercedes-Benz în următorul deceniu, iar grupul german îşi va ajusta unităţile de producţie pentru a face faţă modificării cererii, pe fondul creşterii tensiunilor comerciale globale, a afirmat recent directorul general al Daimler AG, Ola Kaellenius.

Declaraţia sa vine în contextul escaladării tensiunilor comerciale dintre SUA, China şi Europa, după ce aproape un deceniu de creştere a ajutat Mercedes să devină cel mai bine vândut brand de lux din lume.

Datorită cererii solide din China, Daimler şi rivalele germane Volkswagen şi BMW au publicat rezultate peste aşteptări în 2020.

„În următorii zece ani ne aşteptăm de asemenea să înregistrăm cel mai semnificativ ritm de creştere în China, producătorul de maşini de lux va urma piaţa”, a explicat Kallenius.

Dar, pe fondul escaladării tensiunilor comerciale globale, perspectivele privind vânzările de maşini pe plan mondial rămân nesigure.

Daimler deţine divizia de lux Mercedes-Benz şi brandul Smart.

În România, Daimler are două unităţi de producţie, la Cugir şi Sebeş.

Sursa: g4media.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea