Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Greu de convins II: Curtat de PSD, președintele PP-DD Alba, deputatul Cornel Comșa, susține că mai bine își face propriul partid

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele PP-DD Alba, deputatul Cornel Comșa, susține că deși PSD-ul l-a ofertat să treacă cu tot cu mandatul de parlamentar în “barca” lor, liderii social-democrați ai filialei județene exprimându-și acordul în acest sens, preferă să rămână fidel partidului lui Dan Diaconescu.

„Nu plec nicăieri. Ei m-au ofertat, cei de la București, iar filiala Alba este de acord. Dar eu voi rămâne la PP-DD, nu mă tentează deloc să plec”, a spus Cornel Comșa.

Cu toate acestea, dacă proiectul politic PP-DD va înceta, cel putin in Parlament, Comșa susține că mai degrabă și-ar face propriul partid decât să plece într-unul de pe actuala scenă politică.

În luna decembrie a anului trecut, Comșa declara că este dezgustat față de dezertările colegilor săi, în special cele către UNPR, pe care îl consideră cel mai toxic exemplu de combinatorie politica din tara asta. Tot atunci, deputatul de Alba le transmitea ironic tuturor celor care îl vând si îl cumpară in visele lor, sa se oprească.

Doar într-un un an, Partidul Poporului – Dan Diaconescu a pierdut peste 30 dintre cei 48 de parlamentari care au câștigat alegerile parlamentare în 2012. Și se pare că dezertările vor continua.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Almașu Mare: Gheorghe Hendrea – Împreună pentru un viitor mai bun!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Almașu Mare: Gheorghe Hendrea – Împreună pentru un viitor mai bun! În cadrul Adunării Generale, membrii filialei USR Almașu Mare l-au votat pe Gheorghe Hendrea, candidat în cursa pentru primărie. Prin votul lor, au îmbrățișat viziunea unui lider capabil să clădească un viitor solid, pentru întreaga comunitate. Citește și: Comunicat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea