Gratitudine şi recunoştinţă

Partida Romilor „Pro Europa”, sucursala Cugir, prin preşedintele Ioan Lup, mulţumeşte deputatului Nicolae Păun pentru sprijinul financiar acordat în ajutorarea a 136 de familii nevoiaşe din Cugir şi Şibot pentru a se bucura şi ei de sărbătorile de iarnă. De asemenea, mulţumeşte primarului Adrian Teban şi patronului Mircea Stoica pentru implicarea lor în ajutorarea cu pachete alimentare a familiilor sărace care s-au bucurat de aceste sărbători. Domnul Iisus să-i binecuvânteze cu sănătate şi fericire şi tot ce-şi doresc! La mulţi ani!
Ioan LUP, preşedinte

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Liderii Partidei Romilor din judetul Alba 7 ianuarie 2011 at 10:01

Liderii Partidei Romilor Pro Europa din judetul Alba suntem indicnati de presedintele Lup Ioan de cele redactate la redactia ziarului Unirea din data de 6.01.2011 si nu ne mira faptul ca ii cunoastem autobiografie si incapand cu data de azi il rugam pe domnul presedinte Nicolae Paun sa ne dea si noua cate 500 ron pe luna cum ii da lui Lup Ioan care la 3500 de suflete de romi din Cugir aduce 60 de voturi.Sediul de la Cugir nu este sediul Partidei Romilor ci este sediul Asociatiei ROM C.R.U.C unde in aceasta incapere se afla 3 sedii din care 2 ale Primarieisi unul a ASOCIETIEI ROM C.R.U.C unde are si el o camera 4/4 .
Va rugam sa reziliati acel contract nelegal pentru ca ati observat ca redactia ziarului arata minciunile redactate de el , ca bani primiti din chirie au fost folosite in alte imprejurari si de 12 ani apara interesele primarului primarului care este de apartenenta politica PNL si prea putin apara interesele Partidei Romilor.

Stefan 7 ianuarie 2011 at 10:22

Stimati capi de partida!
Mai bine fi-ti indi”c”nati de faptul ca nu reusiti nici cea mai elementara educatie in randul romilor.
Am o singura asteptare: convingeti cetatenii amatori din Alba sa lase capacele canalelor la locul lor. Pe una din strazile din Tolstoi in ultimul an s-a furat de 3 ori acelasi capac. Daca nu merge cu vorba buna, spuneti-le ce este curent in ele. Din cate stiu le este frica de elecrocutare.

Comentariile sunt oprite