Rămâi conectat

Actualitate

Granițele României, tranzitate de peste 79 000 de români, în ultimele 24 de ore

Ziarul Unirea

Publicat

în

Doar în ultimele 24 de ore, prin punctele frontierei de la nivelul întregii ţări au efectuat formalităţile de control aproximativ 79.500 persoane, atât cetăţeni români şi străini. Au fost în jur de 38.800 persoane pe sensul de intrare cu 14.500 mijloace de transport, iar pe cel de ieşire 40.700 persoane cu 15.800 mijloace de transport.

Frontiera cu Ungaria, prin cele 11 puncte de trecere, a fost tranzitată de aproximativ 25.500 de persoane şi 14.500 de mijloace de transport (6.600 automarfare), din care pe sensul de intrare în ţară au fost aproximativ 11.200 de persoane cu 6.400 mijloace de transport.

În ceea ce priveşte activităţile specifice, în  zonele de competenţă – punctele de trecere şi  “frontiera verde” – poliţiştii de frontieră au constatat 47 fapte ilegale (18 infracţiuni şi 29 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români, cât şi străini şi au fost descoperite, independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară), care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de aproximativ 86.800 lei. Valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la peste 14.700  lei.

Totodată, poliţiştii nu au permis intrarea în ţară a 43 cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi de asemenea, nu s-a permis ieşirea a 15 cetăţeni români din diferite motive legale.

sursa: adevarul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate Prin intermediul unui ordin semnat de președintele CNAS și publicat în Monitorul Oficial, s-a introdus o nouă regulă referitoare la prelungirea valabilității adeverinței înlocuitoare a Cardului Național de Asigurări de Sănătate până la momentul emiterii cardului duplicat. Citește și: Cardul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea