Google întâmpină dificultăți tehnice: mai multe servicii sunt BLOCATE sau funcționează cu probleme

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Google întâmpină dificultăți tehnice: mai multe servicii sunt BLOCATE sau funcționează cu probleme

Informații de ultimă oră pentru utilizatorii Google. Mai mulți clienți au raportat, joi, diverse probleme pe care le întâmpină. Printre problemele raportate a fost faptul  că nu se pot autentifica în conturile lor Gmail, iar alţii spun că e-mailurile noi nu se afişează în aplicaţie şi nu pot adăuga ataşamente, în vreme de utilizatorii Google Drive nu pot încărca noi fişiere în cloud.

Unii utilizatori au raportat, joi, că nu se pot autentifica în conturile lor Gmail, în timp ce alţii spun că e-mailurile noi nu se afişează în aplicaţie şi nu pot adăuga ataşamente.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Unii utilizatori Google Drive nu pot încărca noi fişiere în cloud, conform Mediafax.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Compania de monitorizare web DownDetector a coroborat rapoartele care au început să curgă în jurul orei 04:40 GMT.

Google a recunoscut existenţa acestor blocaje pentru utilizatorii G Suite, spunând că investighează problema.

„Vom oferi o actualizare până la 8/20/20, la 1:30 PM (IST), în detaliu, când ne aşteptăm să rezolvăm problema”, potrivit sursei citate.

Peste două miliarde de utilizatori se bazează pe G Suite, a spus Google în luna martie a acestui an.

Într-o actualizare în urmă cu câteva momente, Google a transmis: „Echipa noastră continuă să investigheze această problemă. Vom oferi o actualizare până la 20.08.2020, 13:51 cu mai multe informaţii despre această problemă. Vă mulţumesc pentru răbdarea dvs. Probleme de trimitere de Gmail, Întâlniţi probleme de înregistrare, Crearea de probleme de fişiere în Drive, probleme de încărcare a utilizatorului CSV în Consola de administrare, Postarea problemelor de mesaje în Google Chat”.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419