Rămâi conectat

Sport

Golgheterul Cîrstean, reprimit la antrenamentele Metalurgistului Cugir

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Adrian Cîrstean a fost reprimit, la începutul săptămânii, la antrenamentele divizionarei terţe de sub Drăgana, condusă de antrenorul Cristian Coroian.

Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a suportat o perioadă de Industria Galda de Jos-Metalurgistul Cugir50penitenţă, a stat două etape în afara lotului, din pricina unui act de indisciplină, acesta refuzând să efectueze deplasarea la Oşorhei. Principalul marcator în ultimele două stagiuni pentru Metalurgistul Cugir a fost la un pas să i se rezilieze înţelegerea valabilă până la finele acestui campionat. După ce în ediţia precedentă petrecută în eşalonul terţ şi-a trecut în cont 16 reuşite, longilinul vârf a înscris 8 goluri în actualul sezon, însă n-a punctat deloc în retur, traversând o perioadă de criză.

De altfel, în intersezon acesta a fost câteva zile în probe la Metalul Reşiţa, dar n-a rămas în efectivul divizionarei secunde. Jucătorul a revenit la sentimente mai bune, arătându-se interesat de parafarea unui nou contract, valabil pentru încă un an. După ce s-a aflat foarte aproape de despărţirea de ocupanta poziţiei a 4-a în Seria a 5-a, jucătorul şi-a îmbunătăţit relaţiile cu oficialii cugireni. În runda viitoare, Metalurgistul evoluează pe propriul teren cu Sănătatea Cluj, penultima clasată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Teodora Damian, handbalista din Războieni-Cetate, la Trofeul Carpați, cu naționala României de junioare

Dan HENEGAR

Publicat

în

Teodora Damian, handbalista de 17 ani din Războieni-Cetate, participă în acest weekend la Trofeul Carpați, la Sf. Gheorghe, cu naționala României de junioare Teodora Damian, talentata handbalistă din Războieni-Cetate, face parte din efectivul naționalei de junioare a României care în aceste zile dispută, la Sfântu Gheorghe, Trofeul Carpați Niro. În „Sepsi Arena” reprezentativa „tricoloră”, pregătită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea