Rămâi conectat

Sport

Golgheterul Cîrstean pleacă la Ceahlăul Piatra Neamţ! I. Radu, Bratima şi G. Petcuţ doriţi de Metalurgistul Cugir

Dan HENEGAR

Publicat

în

Marcator a 13 goluri în primele 14 etape din Seria a 5-a, golgheterul cugirean Adrian Cîrstean se va despărţi de gruparea de sub Drăgana în această iarnă, vârful în vârstă de 23 de ani urmând să semneze cu prim divizionara Ceahlăul Piatra Neamţ, la reunirea căreia se va prezenta luni, 13 ianuarie.Mi-aş dori să plec, chiar dacă m-am simţit excelent la Cugir şi am realizat în tur cel mai bun sezon din carieră. Categoric că vreau să ajung în Liga 1, să fac un pas înainte şi nu mi-e teamă de  impactul  cu eşalonul superior”, a declarat fotbalistul ce şi-a trecut în cont peste 40 la sută din totalul reuşitelor Metalurgistului în prima parte a Ligii a 3-a. „Noi nu ne opunem unei asemenea oportunităţi, o provocare pentru un fotbalist tânăr. O să-l lăsăm să meargă la Piatra Neamţ, să se pregătească, dar în acelaşi timp ne gândim şi la interesul clubului. Încercăm la negocieri să obţinem o sumă de bani în contul transferului”, a confirmat preşedintele Ciprian Pahone (Metalurgistul).

*Un „italian” sub Drăgana

În condiţiile în care nou-promovata clasată pe locul secund îşi va pierde principala „gură de foc” din ofensivă, Metalurgistul încearcă întărirea lotului, pe lângă prelungirea împrumutului lui Ispas (Şcoala de Fotbal „Ardealul” Cluj). La capitolul veniri, lista este stufoasă: portarul Stănilă (Viitorul Sântimbru, 33 ani), aparatorul aiudean Florin Ţârcă (Gloria Bistriţa, 29 ani), fundaşul stânga Andrei Mărginean (fost junior la Voinţa Sibiu, 21 ani), mijlocaşii Ionuţ Bratima (Unirea Dej, 25 ani), Paul Păcurar (Şoimii Pâncota, 22 ani) şi fostul unirist George Petcuţ (CS Ineu, 27 ani) – toţi liberi de contract. De asemenea şi-a dat acordul de principiu de a veni la Cugir atacantul Ionuţ Florin Radu, fost elev al lui Opric la FC Hunedoara. În vârstă de 22 de ani, acesta a activat în tur la CS Oşorhei (un gol înscris) şi are o carieră interesantă, cu stagii în Moldova la Nistru Otaci, dar şi în Italia, unde a bifat legitimări la cluburile Calcio Potenza, Chievo Verona şi… Palermo (Serie A, în 2010, coleg cu D. Goian şi Melinte)! „Urmărim mai mulţi jucători şi cu preponderenţă fotbalişti tineri, sub 21 de ani”, a spus antrenorul Marius Opric, care va suna goarna reluării antrenamentelor, luni, 13 ianuarie, fiind prevăzut şi un cantonament centralizat, fie în localitate, fie la Băile Felix.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea