Gloria Teuz Cermei – Unirea Alba Iulia, sâmbătă, în penultima rundă a turului | “Alb-negrii”, deplasare dificilă în fieful ocupantei locului secund

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

În duelul la distanță conturat în această toamnă cu Aradul, Alba este în dificultate evidentă: doar două remize obținute în cele 12 dispute cu reprezentantele județului vestic. Unirea Alba Iulia încearcă să spargă gheața în al 13-lea duel direct, dar are în față o grupare în mare formă, ajunsă pe locul secund al ierarhiei, meci prevăzut sâmbătă, 24 noiembrie, la ora 14.00.

Ascensiunea Gloriei a început la Galda de Jos, cu prima victorie externă obținută de elevii lui Radu Anca (2-1, 13 octombrie, etapa a 8-a), arădenii descătușându-se cu 6 succese la rând. Și “alb-negrii” din Cetatea Marii Uniri au un moral în creștere, după ce și-au confirmat superioritatea în derby-urile cu conjudenele și au învins, 2-0, pe “Cetate”, pe Industria.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

La ultima apariție acasă, trupa din Țara Sămădăilor (27 de puncte) întâlnește o echipă ieșită din obiectivul promovării, doar locul 10, cu 17 puncte.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

 “Ne așteaptă un joc foarte greu, împotriva unei revelații, o echipă puternică din punct de vedere fizic, ce dispune de jucători extrem de experimentați. De fapt, în ultimele runde, exceptând duelul cu Industria, noi am întâlnit echipe de pe primele două locuri: Șoimii Lipova, ACS Dumbrăvița și acum vine la rând Gloria Lunca Teuz-Cermei. Vrem să câștigăm cele două jocuri rămase până la finalul turului, în ideea de a mai spăla din neîmplinirile stagiunii”, a declarat Adrian Bicheși. Uniriștii nu au probleme de efectiv, exceptându-l pe Cl. Marcu – în convalescență după o răceală. S-a întors juniorul R. Ivan – după probele de la Concordia Chiajna, iar în lot este foarte probabil să apară, în premieră, aiudeanul E. Crișan – revenit după o accidentare de durată

Dan HENEGAR

Must de Jidvei