Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Gloria Bistrița – CS Ocna Mureș 2-1 (2-0), Al. Giurgiu a redus ecartul cu un eurogol, dar n-a fost suficient

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La prima ieșire din Alba din această primăvară, “Soda dragă” a avut parte de o revedere cu formația lui Adrian Falub, Gloria Bistrița-Năsăud. Iar dacă în urmă cu două săptămâni a fost remiză la Ocna Mureș, de data aceasta s-au impus gazdele, decisiv fiind primul mitan când Gloria a realizat un avantaj de două goluri.

După deschiderea scorului, Ed. Mihail a intervenit excelent la șutul lui Cordoș, iar Cioară și Al. Giurgiu au replicat prin șuturi de la distanță.

Bistrițenii continuă să fie neînvinși în acest an sub comanda fostului unirist, iar ocnamureșenii pierd în premieră în deplasare în 2022, deși meritau mai mult, etapa viitoare fiind derby „de Alba” cu Unirea Alba Iulia. Vizitatorii s-au trezit după pauză, au redus ecartul, după ce Curtuiuș (50 a trimis pe lângă) fiind mult mai prezenți în joc (Al. Giurgiu – 86, l-a pus la încercare pe Ivan),

,Un meci care trebuia să se termine egal. Noi am ratat situatiile, parcă mai clare, iar ei au marcat. Se strânge campionatul, toată lumea are șanse să evite retrogradarea, toată lumea se luptă. Ne vom antrena, trebuie să trecem peste înfrângere și să fim pregătiți pentru următorul meci, Mai sunt 8 partide, nu e timp de bocit„, a transmis Paul Ciucă.

*1-0, MIN. 3: D. BUIA a deschis scorul după pasa lui Joca

*2-0, MIN. 39: BUIA a realizat dubla din lovitură liberă

*2-1, MIN. 59: Al. GIURGIU a redus ecartul, un eurogol, din lovitură liberă, de la 18 metri, ușor lateral stânga

Meciul contând pentru runda secundă a play-out-ului Seriei a 9-a opune vecinele din ierarhie, despărțite de două puncte, Gloria fiind pe locul 5, cu 25 de puncte, iar oaspeții o poziție mai jos.

Gloria: Oct. Ivan – Hasnăș, Fl. Cordoș, Dicu, Chirlejan, Trifan, Covaciu, B. Vasile, Joca, Curtuiuș, D. Buia; rezerve Neacșu, B. Pop,Stoianof, Enescu, Milandru, Andrecuț, Sulici, Meșter, Al. Stoica. Antrenor Adrian Falub.

CS Ocna Mureș: Ed. Mihail – Cunțan, D. Lupșan, Haiduc, Al. Kiraly– Al. Giurgiu – Guț (39, Cioargă), Socaci/ cpt, Vasinc, Coltor (71, Ov. Truță) –  Cioară; rezerve A. Anghel, Pintilie, Longodor,Ognean. Antrenori Paul Ciucă, Romeo Arinar.

Arbitri L. Diaconu, I. Conțofan, L. Macovei (toți Iași) Observatori T. Marchiș (Baia Mare), L. Moga (Zalău)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea