Rămâi conectat

Ştirea zilei

GHINION pentru două profesoare din Alba, la Definitivat 2021: Cu nota ZECE la inspecții și portofoliu, au PICAT proba scrisă cu note sub 5

Ziarul Unirea

Publicat

în

În cadrul examenului de Definitivare din acest an, unii profesori au avut o „prestație” mai puțin satisfăcătoare decât unii colegi de-ai lor, în județul Alba.

Astfel, două profesoare au obținut note sub 5 în cadrul probei scrise, la discipline cum ar fi Agricultură-Horticultură și Educație Fizică și Sport.

Această situație este și mai particulară, întrucât cele două profesoare au obținut notele maxime la inspecție și pentru portofoliu, înainte de susținerea probelor scrise.

Proba scrisă din cadrul examenului național pentru definitivare în învățământ, sesiunea 2021, s-a desfășurat miercuri, 14 iulie, începând cu ora 9:00, în centrul de examen Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” Alba Iulia.

CITEȘTE ȘI: REZULTATE Definitivat 2021: Notele au fost PUBLICATE

Concursul de definitivat reprezintă un examen de intrare și avansare în cariera didactică. Examenul poate fi susținut de cadrele didactice care au cel puțin un an vechime în învățământ și este obligatoriu pentru obținerea gradelor didactice.

În structura lucrării scrise, subiectul de specialitate a avut o pondere de 60%, iar subiectul de metodică de 30%, 10% din punctaj fiind acordat din oficiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul Este Joia Mare a catolicior, o zi cu mare însemnătate, care reprezintă pentru creştini şi Ultima Cină a Domnului Iisus Hristos. În toate catedralele catolice se petrece un moment important, în această seară: spălatul picioarelor. Preoţii reproduc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea