Rămâi conectat

Sport

Gheorghe Hagi a refuzat Naţionala în prima fază: „Am decis să nu mai iau o echipă la jumătate de drum”!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tehnicianul Gheorghe Hagi a negociat ieri cu preşedintele FRF, Mircea Sandu, funcţia de selecţioner al primei reprezentative (vacantă în urma demisiei lui Răzvan Lucescu), iar Anghel Iordănescuar  fi trebuit să ocupe postul de director coordonator al loturilor naţionale. „Regele” ar fi pregăti astfel echipa naţională a României pentru a doua oară în carieră, după un prim mandat în 2001. O lovitură de teatru s-a produs la FRF: Hagi nu vrea să ia naţionala acum, ci după meciurile pentru Euro 2012, iar Mircea Sandu ar putea să nu-l aştepte pînă la finalul actualei campanii!
„Am decis să nu mai iau o echipă la jumătate de drum. Am discutat mai multe aspecte cu Mircea Sandu şi vom mai avea luni o întâlnire. Trebuie să mă gândesc foarte bine, să iau cea mai bună decizie”, a declarat Gheorghe Hagi la ieşirea din Casa Fotbalului. Mircea Sandu a refuzat să comenteze refuzul lui Hagi de a prelua acum echipa naţională. „Îi aştept până pe 13 iunie. Nu comentez nimic. DA sau NU. Ăsta e răspunsul pe care îl aştept”, a replicat Mircea Sandu.
Pe de altă parte însă, Iordănescu a precizat că părţile nu au ajuns încă la un numitor comun. „Nu se poate vorbi de un acord acum. Mai este până la termenul limită impus de federaţie”, a spus Anghel Iordănescu, aflat în incompatibilitate din pricina funcţiei de parlamentar. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea