Gest de ALTRUISM din partea omului care a construit primul metru de autostradă din Moldova. Își pune gratuit hotelul la dispoziția salvatorilor de vieți

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia
Gest de ALTRUISM din partea omului care a construit primul metru de autostradă din Moldova. Își pune gratuit hotelul la dispoziția salvatorilor de vieți

Antreprenorul sucevean, Ștefan Mandachi, cel care a construi primul metru de autostradă din Moldova, se implică în lupta cu coronavirusul, anunțând că-și va pune hotelul de patru stele salvatorilor de vieți care au interacționat cu bolnavii infectați sau suspecții de COVID-19.

Acesta și-a închis hotelul pentru publicul larg și a anunțat că-l va pune la dispoziția celor care luptă împotriva epidemiei, fără a încasa subvenție de la stat.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Mandachi a scris pe Facebook că hotelul său de patru stele este deschis pentru:

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

pentru medici/ asistenţi medicali/voluntari în spitale, care au interacţionat cu bolnavi/suspecţi de Coronavirus de la Spitalul Judeţean şi a oricăror alte spitale orăşeneşti sau săteşti dimprejur.

poliţişti, jandarmi şi alte cadre militare care interacţionează cu cetăţeni contaminaţi cu Coronavirus care nu respectă legea (fug din spitale, patrulează liniştiţi pe străzi, nu respectă regimul de carantină).

“Ofer GRATUIT toate saloanele de evenimente corporate (sau săli de nunţi) de la Magnificus Plaza de 1500 MP tuturor antreprenorilor care vor să confecţioneze măşti de protecţie sau cusături/textile pe care să le livreze gratuit spitalelor. Practic se pot pune mai multe sute de maşini de cusut în incinta acestor spaţii”, a arătat antreprenorul și avocatul sucevean.

Surse: Adevărul

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419