Rămâi conectat

Sport

George Țălnar, pe urmele tatălui, antrenor secund la CS Ocna Mureș, în staff-ul lui Mihai Manea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

George Țălnar (37 de ani) îi calcă pe urme tatălui său, mult mai celebru antrenor Cornel Țălnar și își începe cariera pe banca tehnică cu o provocare, secundul lui Mihai Manea la CS Ocna Mureș, echipa clasată pe ultima poziție a Seriei a 4-a din eșalonul terț.

George, recunoscut din preocuparea din ultimii ani pentru mini-fotbal (dovadă organizarea recentă în Cetatea Marii Uniri a turneului final), a decis să se alăture echipei lui Mihai Manea, la „Soda dragă”, în calitate de secund, urmând să debuteze, în noua postură, astăzi, în partida de la Lugoj. „Am discutat cu Mihai pe această temă, după ce a preluat echipa, mi-a făcut o propunere și am acceptat-o. Trebuia să încep de undeva, iar această oportunitate este un prim pas„, a spus George.

Mihai Manea a preluat în această săptămână CS Ocna Mureș, fiind ajutat de Ioan Ilie și George Țălnar – ca și secunzi, respectiv Petre Clep – antrenor cu portarii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urme dispute dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, câștigate la o diferență de un gol, surpriza fiind înregistrată la Unirea, unde […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea