Rămâi conectat

Sport

George Lăncrănjan – antrenor principal la lotul Under 18 de baschet *Secundul său va fi un alt albaiulian, Valentin Urian

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia-ICIM Arad Cupa Romaniei 36Antrenorii albaiulieni George Lăncrănjan şi Valentin Urian au fost numiţi pe banca tehnică a echipei naţionale de baschet feminin a României, Under 18! Cei doi lucrează la LPS Alba Iulia şi formează un cuplu de tineri antrenori care s-au remarcat la nivelul baschetului juvenil din judeţ, respectiv la LPS Alba Iulia. Această numire reprezintă o încununare a pasiunii celor doi, deveniţi responsabili de destinele unui lot reprezentativ.

Motiv de satisfacţie pentru sportul din judeţ, George Lăncrănjan (32 ani), secundul lui Miroslav Popov la CSU Alba Iulia a fost instalat în funcţia de antrenor principal al lotul naţional Under 18 la baschet feminin. “Am acceptat propunerea Federaţiei, fiind o provocare şi în acelaşi timp o onoare pentru mine. Cred că numirea reprezintă un motiv de satisfacţie pentru Alba, dar în acelaşi timp şi o responsLPS Alba Iuliaabilitate”, a declarat George Lăncrănjan, fost anul trecut “secund” la acelaşi lot reprezentativ şi în urmă cu doi ani antrenor secund la Under 20. “Avem multă treabă, din 2 februarie este fixat un stagiu centralizat la Gheorghieni. Pregătim Campionatul European din vara viitoare, găzduit de România, unde vrem să facem o figură frumoasă, deşi ne aşteaptă o misiune dificilă”, a precizat tânărul tehnician pasionat de baschet. Acesta a cucerit în 2013 titlul naţional cu LPS Alba Iulia, la Under 17, iar două dintre elevele sale, Sica Cuzic şi Andreea Beldian sunt componente ale lotului naţional Under 18, pe care l-a preluat în aceste zile.

*Cuplu albaiulian

Valentin Urian are 35 de ani şi răspunde în prezent de echipa Under 13 a LPS Alba Iulia. „Este o onoare când activezi la lotul naţional, mă bucur că s-a gândit George la mine. Este important că suntem amândoi, că ne cunoaştem şi ştim amândoi ce vrem. Pentru Alba este un pas înainte, în condiţiile în care doi antrenori dintr-o localitate sunt la un lot naţional, înseamnă că munca ne este recunoscută„, a declarat Valentin Urian. Acesta a mai activat în urmă cu doi ani la lotul naţional feminin Under 16, fiind prezent ca şi secund la Campionatul European din Estonia.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea