Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Gelozie la vârsta a doua, într-o localitate din Alba: O femeie, agresată pe stradă, de altă femeie care o bănuia că a avut o relație cu fostul concubin

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Gelozie la vârsta a doua, într-o localitate din Alba: O femeie, agresată pe stradă, de altă femeie care o bănuia că a avut o relație cu fostul concubin

Un incident care putea să se încheie tragic a avut loc în luna iunie 2019, pe o stradă din localitatea Vinerea, județul Alba.

Potrivit probelor administrate de Judecătoria Alba Iulia, rezultă că la data la data de 05.06.2019, în jurul orei 11.00, în timp ce persoana vătămată B.B. se deplasa pe o stradă din Vinerea, s-a întâlnit cu inculpata A. A., iar între cele două s-a iscat un conflict, inculpata bănuind că victima a avut o relație cu fostul ei concubin.

Pe fondul conflictului, inculpata i-a adresat persoanei vătămate cuvinte jignitoare, apoi a lovit-o cu pumnul în zona urechii drepte, a frunții și a ochiului drept. Victima nu a putut să riposteze din cauza vârstei înaintate, dar în ajutorul ei a intervenit martorul T. S., care se deplasa cu bicicleta și care a îndepărtat-o pe agresoare.

În urma agresiunii victima a suferit leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Inculpata a recunoscut fapta comisă și a efectuat demersuri de soluționare pe cale amiabilă a litigiului cu persoana vătămată, aceasta din urmă refuzând acest lucru.

Judecătoria Alba Iulia a condamnat-o pe inculpată la plata unei amenzi penale în cuantum de 2.000 lei (echivalentul a 200 zile-amendă a câte 10 lei/zi) pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, însă aplicarea pedepsei a fost amânată pe un termen de supraveghere de 2 ani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință

Ziarul Unirea

Publicat

în

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință Este doliu în familia primarului de la Alba Iulia. Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață vineri, 26 aprilie, după o grea suferință. Citește și: Mesaje de condoleanțe Mama primarului Gabriel Pleșa, Maria Pleșa, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea