Gaură de 1 milion de euro în bugetul local al Albei Iulia după încă o promisiune neonorată a guvernului PSD-ALDE condus de Viorica Dăncilă

Paul Voicu - Primar 2020

Cum a „cinstit” guvernul României aniversarea Centenarului Marii Uniri în Cealaltă Capitală • Gaură de 1 milion de euro în bugetul local al Albei Iulia după încă o promisiune neonorată a guvernului PSD-ALDE condus de Viorica Dăncilă!

Aproximativ 4,7 milioane de lei, adică 1 milion de euro, grosso-modo, este datoria pe care guvernul condus de Viorica Dăncilă o are încă față de bugetul municipiului Alba Iulia. Banii au fost promiși administrației locale pentru lucrările de amenajare a Parcului Unirii în urma lucrărilor de edificare a Monumentului Mari Uniri și pentru construcția „podului de sticlă”.

ELIT

Pentru că lucrările fuseseră executate, Primăria Alba Iulia le-a plătit, dar a făcut-o cu banii din bugetul propriu. „Nici până acum nu au venit acei bani. Noi am plătit până în luna martie către firmele executante pentru lucrare”, ne-a declarat viceprimarul Voicu Paul.

Au trecut șase luni de la ședința festivă pe care Guvernul României a ținut-o la Alba Iulia în Sala Unirii, moment pentru încă o reafirmare a faptului că banii vor fi plătiți. Nimic. În schimb, prin celebra OUG 114/2018, o nouă diminuare a bugetelor locale, deci și al municipiului Alba Iulia, cărora li s-au pus în cârcă cheltuieli suplimentare.

Mihail David - 2020

Va mai intra acel milion de euro în bugetul municipiului Alba Iulia? Poate la Sfântul Așteaptă, același sfânt care îi patronează pe cei care strigă că vor asfaslt, sau utilități pe străzile lor și a căror așteptare, iată, cu sprijin guvernamental, se va mai prelungi.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Facebook Twitter Google+ YouTube 

1 comentariu

vasile 24 mai 2019 at 22:48

A se intelege ca anul asta scapam de concertele din parc sau ca nu “avem” bani pentru inlocuire pavele prin orasul martir?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...