Rămâi conectat

Sport

Gala Sportului Judeţean Alba 2011

Dan HENEGAR

Publicat

în

Cei mai buni performeri sportivi din judeţul Alba, împreună cu antrenorii şi principalii conducători ai cluburilor judeţene vor fi premiaţi astăzi, în funcţie de rezultatele realizate în anul 2011, în cadrul Galei Sportului Judeţean. Evenimentul va avea loc, cu începere de la ora 17.00, în “Sala Festivă” din incinta “Alba Mall”, fiind prefaţat de un recital de colinde cu Leontina Fărcaş şi “Muguri de tezaur” (cuprins în programul “Festivalului iernii”). Premierea va fi efectuată de Ion Dumitrel, preşedintele Consiliului Judeţean Alba, partenerul de bază al acţiunii, organizator alături de Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Alba.
După trei ani în care atletismul şi-a tras partea leului (laureate Anca Maria Bunea – în 2010, respectiv Ana Maria Groza – în 2008 şi 2009), în 2011 vom avea o surpriză în privinţa sportivului “numărul 1″ în Alba şi a topurilor din Alba. Se prefaţează nominalizarea tenismenului Alexandru Bogdan Borza (14 ani), care se află în aceste zile la a 50-a ediţie a Orange Bowls, aseară jucând în al treilea tur împotriva lui Chien-Hsun A. LL Lo (Taiwan). La acest veritabil campionat mondial competitorul originar de sub Drăgana, legitimat în prima parte a anului la CSO Cugir a izbutit două victorii cu jucători din USA. Prima întâlnire a fost una dramatică, cu Kaden LL Funk, câştigată cu 4-6, 7-6 (5), 6-2, după ce conjudeţeanul a salvat 8 mingi de meci în setul secund. Cotat drept primul favorit al turneului, Alexandru Bogdan Borza l-a depăşit apoi pe Aron Q. Pierce, succes cu 6-4, 3-6, 6-2. Săptămâna trecută, la Gala Sportului Transilvan, Alexandru Bogdan Borza împreună cu antrenorul Ioan “Dode” Păcurar au primit distincţiile cuvenite judeţului Alba. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea